StoryEditorOCM
Promo arhivLuksuzni salon pokućstva

Dvadeset godina tvrtke koja je uljepšala domove brojnih Splićana: pogledajte kako je bilo na rođendanu 'Art interijera' i tko je zabavljao okupljene

17. svibnja 2019. - 02:16

Dvadeset godina opstanka na zahtjevnom tržištu nije malo; stoga je realan razlog za veliko slavlje imala splitska tvrtka Art interijeri, koja je upravo proslavila rečeni, dvadeseti jubilej!

Naime, već je desetljećima upravo izbor pokućstva u "Art interijerima" uljepšao živote u domovima mnogih Splićana, stoga je itekako bilo povoda za feštu u salonu na Trgu hrvatske bratske zajednice 4, koji je bio pretijesan za sve partnere, prijatelje i zadovoljne kupce, još od poratne 1999. godine do danas, otkad luksuzni salon pokućstva posluje u gradu pod Marjanom.

- Ponosan sam što smo ovoliko prisutni na tržištu bez kompromisa vezanih uz kvalitetu. Uistinu je nemoguće naći bolji omjer kvalitete i cijene negoli kod nas; naime, držimo srednju do visoku klasu proizvoda, a riječ je o brendovima poput Molteni, Moroso, Cattelan, Varaschin, Calligaris, Pedrali, Saba, Ditre i drugih, kad govorimo o programima pokućstva, odnosno onih keramike Floor Gres, Cerim, Rex, Bisazza, Atlas Concorde...

Tu su i sanitarije, kupaonski namještaj i slavine, te podovi i rasvjeta krasnih i povoljnih robnih marki, a sve skupa krasi kombinacija vrhunskog dizajna i kvalitete po pristupačnim cijenama; također su dostupni uz stručne savjete Art Art Designer - istaknuo je ponosni direktor i vlasnik "AI" Neno Janković, čiji je predani rad i neumorna potraga za lijepim već ostavila pečat, rekosmo, u mnogim hrvatskim domovima, ali i poslovnim prostorima poput vila, hotela, uredskih prostorija i drugim objektima različite namjene.

Na proslavi dvadesetog rođendana splitske kuće Art interijeri pjevao je tenor Mato Grgat s pratnjom glazbenika, a u rečenom timu zablistao je saksofonist Jakša Jordes. Dakako, nisu izostali ni birani "bokuni", zalogaji iz "Noštroma", a sve je - kako i dolikuje - bilo zaliveno morem najfinijeg pjenušca... Čestitke Art interijerima od srca!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 07:31