StoryEditorOCM
Promo arhivTROGIRSKO LJETO

Ovog ljeta morate otići na barem jedan ljetni festival a Trogir i KulaKula su savršen prijedlog!

Piše Croatia Tickets
5. srpnja 2019. - 15:54

Posljednjih nekoliko godina svjedočimo pravom procvatu ljetnih festivala, od onih velikih koji su idealni za sve koji se vole izgubiti u masi do posebnijih, manjih festivala koji se održavaju na specifičnim lokacijama. Ljetni festivali svoju su popularnost zaslužili brojnim razlozima, a među one najvažnije sigurno spada činjenica da nam dopuštaju da barem na nekoliko dana uronimo u neku bezbrižnu ljetnu priču. Ugodne ljetne noći, lepršava odjeća, hladno piće uz zvukove omiljenih bendova nešto je što nas odmah može ubaciti u opušteno stanje uma koje je moguće samo ljeti.

 

Ako još niste sigurni koji festival izabrati, naš je prijedlog da se zaputite do Trogira i to u periodu od 1. do 3. kolovoza jer vas tamo čeka KulaKula. Festival koji je prošle godine doživio svoju premijeru pozornost je privukao mjestom održavanja po kojem je dobio i ime. Kula Kamerlengo, koja je uz Trogir dio baštine UNESCO-a, postala je kulisa glazbene priče koja je donijela novu svježinu te ovaj grad ucrtala na listu najpoželjnijih destinacija na našoj obali.

 

Nakon nastupa TBF-a prvog dana festivala, kula Kamerlengo postaje glazbena kulisa za drugi i treći dan kad pozornicu osvajaju splitski reper Vojko V i veterani glazbene scene iz grupe Let 3. Treći dan festivala rezerviran je za ples i vlasnike najljepših pop hitova trenutno – Detour i The Frajle. Impozantno okružje spomenika kulture nesumnjivo će u kombinaciji s glazbenim notama pružiti jedinstvenu atmosferu koja će obilježiti trogirsko ljeto, a za KulaKula festival isplati se „potegnuti“ i iz drugih krajeva Hrvatske.
 

Ulaznice za ovu ljetnu priču možete osigurati putem sustava Croatia Tickets i Entrio.

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:24