StoryEditorOCM
Promo arhiv“305” postaje centar splitskog noćnog života

Split dobiva novi noćni klub

Piše PROMO
8. srpnja 2019. - 16:35

U samom centru grada, u poznatoj Marmontovoj ulici, ove srijede 10/07 svoja vrata otvara nova meka noćnih provoda - klub 305, uređen kao fuzija rimskog stila i gotike.

Smješten na nevjerojatnoj lokaciji klub je, inspiriran poviješću, dobio i svoje ime. Naime, povijest kaže da se car Dioklecijan 305. godine dobrovoljno odrekao vlasti kao prvi i jedini rimski car te se povukao u svoju palaču. 

Upravo ova poveznica starog i novog doba probudit će znatiželju u svakom posjetitelju i “305” učiniti omiljenim okupljalištem ljubitelja raznovrsne strane glazbe.

Klub sadrži dvije VIP zone, dva šanka te plesni podij ispod DJ-a, dok je jedna od VIP loža smještena upravo uz DJ booth pa će gosti osim impresivnog pogleda na klub imati priliku biti u društvu svog omiljenog DJ-a. 

Osim svakodnevno bogatog programa, iz kluba najavljuju raznovrsne tematske party-e na svjetskom nivou i brojna gostovanja domaćih i stranih DJ-eva.

Sve informacije o detaljima otvaranja možete potražiti na službenim Facebook i Instagram stranicama kluba, a kontakt broj za rezervacije je +385 91 305 305 9.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:01