StoryEditorOCM
Promo arhivCINESTAR KINA POSJETILO 85 000 POSJETITELJA U JEDNOM DANU

CineStarov 'DAN ZA 10' postavio novi regionalni rekord posjećenosti tijekom radnog dana u tjednu

Piše EP
1. kolovoza 2019. - 14:44

Jučerašnji dan u Hrvatskoj je bio u znaku kina s pet zvjezdica. Već tradicionalno, CineStar svake godine usred ljeta organizira 'Dan za 10', dan kada se sve kinoulaznice mogu kupiti po cijeni od samo 10 kuna. Kako je pretprodaja za ovu akciju počela tjedan dana prije najdražeg dana u godini za kinoljupce, mnoge projekcije filmova danima prije su bile kompletno rasprodane, tako da je najtraženiji papirić u zemlji jučer bila CineStar kinoulaznica.

I ove godine CineStar je oborio regionalni rekord, jer je 'Dan za 10' okupio gotovo 85 tisuća posjetitelja, čime su CineStar kina postavila novi regionalan rekord posjećenosti u jednom danu u tjednu. Brojni filmoljupci  u utorak su mogli uživati u filmskim naslovima kao što su 'Stuber', 'Festival straha', 'Lion king', 'Step up: Godina plesa' te 'Spider-Man: Daleko od kuće'. Iako je špica ljetne sezone, sva CineStar kina diljem Jadranske obale – Pula, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split i Dubrovnik također su bila krcata posjetiteljima. Pravi filmoljupci čak i na godišnjem odmoru vole otići u kino i uživati u dobrom filmu i slasnim kokicama te tako pobjeći od visokih temperatura.

Brojni obožavatelji hrvatskog filma uskoro će doći na svoje. Naiščekivaniji hrvatski film svih vremena 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka, s Goranom Višnjićem u ulozi Ante Gotovine, možete pogledati pretpremijerno u CineStar kinima od 5. kolovoza.

Ulaznice su u pretprodaji i možete ih kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na http://bit.ly/General_HR

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 13:34