StoryEditorOCM
Promo arhivFrapa Business Cup 2019

B2B i prilika za nezaboravan team building

Piše EP
19. kolovoza 2019. - 12:35

Od 10. do 13. listopada u Rogoznici će se okupiti dionici poslovnog sektora na tradicionalnoj regati Frapa Business Cup. Prijave su otvorene do 30. rujna.

Frapa Business Cup otvara dodatne prilike za unapređenje prepoznatljivosti i pozicioniranje sudionika te partnera regate među potencijalnim suradnicima, ali i konkurentima. Namijenjena natjecateljskim ekipama raznih tvrtki i organizacija, ova regata na drugačiji i kreativan način omogućuje povezivanje uspješnih tvrtki i poduzetnika koji posluju na području Republike Hrvatske  i šire.

Borba na moru bit će uzbudljiva i za sudionike i za sve koji budu u mogućnosti vidjeti je s kopna. Za sada najavljenih 15 ekipa svoj će trofej zlatnog lava pokušati izboriti u jednoj od Dufour ili Bavaria jedrilica.

Kroz samo natjecanje članovi ekipa jačaju svoj timski duh i  suradnju, u okolnostima potpuno različitim od onih s kojima se susreću u svakodnevici. S druge strane, tu su i poslovna druženja te zanimljive radionice, kroz koje se sudionici mogu bolje upoznati, razmijeniti kontakte i lakše ostvariti buduću suradnju.

Detalje same rute natjecanja, kao i popratnog programa, organizatori još uvijek nisu otkrili. Natjecatelji će jedriti u rogozničkom i primoštenskom akvatoriju te da će im domaćin, Marina Frapa Resort Rogoznica osigurati odličan program, kako na kopnu, tako i na moru.

Organizatoru su se ponosno pridružili Raiffeisen Bank i Raiffeisen Leasing kao srebreni partneri regate te Ban Tours Yachting i Aquatoria Yachting kao yacht partneri regate, a u regati će i ove godine sudjelovati ekipa Hrvatske ratne mornarice kao i partnerski jedriličarskih klubova.

Ako ste se htjeli okušati u jedrenju i provesti nezaboravni team building još se stignete prijaviti. Prijave za ovu ekskluzivnu poslovnu regatu otvorene su do 30. rujna, a više informacija možete saznati pozivom na broj 099 495 6654 ili putem e-maila marketing@marinafrapa.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:33