StoryEditorOCM
Promo arhivNEZAPAMĆEN INTERES

Odličan početak „Teatra pod zvijezdama“: Nakon skoro već rasprodane predstave „Who the fu*k is Biba“ slijede još dvije izvrsne komedije<br />  

Piše Croatia Tickets
19. kolovoza 2019. - 16:05

Prodaja ulaznica za "Teatar pod zvijezdama" tek je otpočela a novi kazališno glazbeni festival na Tvrđavi Gripe već se može pohvaliti s prvom rasprodanom predstavom.
Za komediju "Who the fu*k is Biba" Slavka Sobina i Petre Kurtele ostalo je još jako malo ulaznica u prodaji,a ne zaostaje ni prodaja komedija Dekorater i Titon najavljenih za drugi tjedan festivala.


"Predstava "Who the fu*k is Biba" koja 22. kolovoza otvara festival "Teatar pod zvijezdama" u svega nekoliko dana prodaje ulaznica gotovo je u potpunosti rasprodana. Dokaz je to kako je ovaj festival pun pogodak te da publike u Splitu za kulturne događaje itekako ima. A tek smo krenuli." - kazali su organizatori.

 


Slijedi nam drugi tjedan festivala i dvije odlične komedije "Dekorater" i Titon" redom vrhunskih glumaca i dramskih prvaka Hrvatske. U utorak 27. kolovoza u 21 h rezervirajte svoje mjesto jer stiže nam "Dekorater". 
Vrhunska  je to komedija s nizom obrata i sjajnom glumačkom ekipom. Ksenija Pajić, Ines Bojanić i Goran Grgić ispričat će Vam što učiniti i kako izaći iz svega kad se zapletete u ljubavni trokut. Ujedinjene snage Gavelle, Kerempuha i Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu maestralnom izvedbom nasmijat će Vas do suza nizom zanimljivih obrata u komediji Dekorater koja Vas, zasigurno, neće ostaviti ravnodušnima! Ovu neodoljivu komediju, iz pera  Donalda Churcilla, režirala je priznata hrvatska kazališna redateljica Nina Kleflin. I ovog puta uspjela je stvoriti predstavu koja, baš kao i prijašnje s njezinim potpisom, nosi pečat prepoznatljivosti i originalnosti. Hoće li netko prepoznati sebe, susjede ili znance, saznat ćete ako dođete pogledati ovu sjajnu komediju!

 

Nakon jednog od najpopularnijih hrvatskih filmova, "Sonja i bik",  iznova udruženim snagama sjajna glumica Judita Franković Brdar i vrsna redateljica Vlatka Vorkapić premijerno u Split donose veličanstvenu komediju “Titon”. Kad uz Juditu Franković Brdar nadodamo njezine kolege Marka Braića, Vladimira Posaveca - Tušeka i barda hrvatskog glumišta Žarka Potočnjaka jasno Vam je da se radi o vrhunskoj predstavi koja se ne propušta! Ova strastvena ljubavna komedija donosi nam priču o božici zore Eoji poznatoj po strasti prema mladim smrtnicima sve dok se fatalno ne zaljubi u Titona. Nošena ljubavnim žarom izmoli kod Zeusa vječni život za svog ljubavnika ne sluteći kako je napravila kobnu grešku kad je zbog svoje brzopletosti zaboravila za Titona zatražiti i vječnu mladost. Pod starim motom “pazi što želiš da ti se ne ostvari” iz strastvene komedije nastaje urnebesna tragikomedija kad pored mlade, požudne Eoje ostane Titon u trećoj životnoj dobi kojeg utjelovljuje maestralni nestor hrvatskog glumišta Žarko Potočnjak. Izvanredna glumačka postava, predvođena zanosnom Juditom Franković čija ženstvenost u ovoj ulozi oduzima dah, čini predstavu “Titon” onom koju svi makar jednom moraju pogledati!

 

 

Prodaja ulaznica: TC “Joker” svaki dan od 17 do 21h te online na croatia-tickets.com . Informacije i rezervacije na +385 91 972 0540

 


Program festivala:

22.08. u 21 h Who the f*** is Biba

27.08. u 21 h Dekorater

29.08. u 21 h Titon

07.09. u 20:30 h Hari Rončević - koncert 25 godina karijere

08.09. u 20:30 h Žuta minuta

13.09. u 20:30 h klapa Vinčace - 20 godina karijere

14.09. u 20:30 h Splićanke

19.09. u 20:30 h Noć derviša

20.09. u 20:30 h Marko Škugor - koncert

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:12