Mozaik Showbizz

stvari su se promijenile

Ovo što radi danas nije joj bilo ni na kraj pameti: pogađate li čime se Lucija Lugomer planirala u životu baviti?

stvari su se promijenile

O Luciji Lugomer sve je manje više poznato, no jeste li znali da se planirala baviti sasvim nečim drugim?

Doduše nije riječ o nekom totalno suprotnom poslu od ovoga čime se Lucija danas bavi, ali kako je sama kazala, stvari su se taman u tom trenu ipak promijenile. 

- Znate li da sam trebala prvenstveno biti model za lice, kosu i kozu? Nastupile su žene svojih pravih manira. Danas zastupam svaku ženu koja se skriva od svih pa tako i same sebe. Moj posao jest prvenstveno MODELing, nakon toga punim nazivom Plus Size Modeling.

Ja ne predstavljam samo žene punijeg stasa i konfekcije koje nazivate 'Debela, slon, troklirni ormar' , predstavljam i žene mršavije građe koje nazivate 'kostur, vješalica', predstavljam majke koje nazivate 'domaćica i ništa drugo', predstavljam mlade djevojke i cure koje nazivate 'niste dovoljno dobre i lijepe da bi se uklopile u moje društvo', predstavljam žene sa životnim iskustvom koje nazivate 'prošao rok trajanja', predstavljam žene koje imaju ozbiljnijih problema sa zdravljem koje nazivate 'roba s greskom' - izjasnila se Lucija na društvenim mrežama.

 

 

Znate li da sam trebala prvenstveno biti model za lice, kosu i kozu? Srecom, stvari su se taman u tom trenu ipak promijenile. Nastupile su zene svojih pravih manira.🌟 Danas zastupam svaku zenu koja se skriva od svih pa tako i same sebe. Moj posao jest prvenstveno MODELing nakon toga punim nazivom Plus Size Modeling (ako si ponosan na ono sto jesi i sto predstavljas nikada te taj naziv nebi smetao) Trece, ja ne predstavljam samo zene punijeg stasa i konfekcije koje nazivate 'Debela, slon, troklirni ormar' , predstavljam i zene mrsavije gradje koje nazivate 'kostur, vjesalica', predstavljam majke koje nazivate 'domacica i nista drugo', predstavljam mlade djevojke i cure koje nazivate 'niste dovoljno dobre i lijepe da bi se uklopile u moje drustvo', predstavljam zene sa zivotnim iskustvom koje nazivate 'prosao rok trajanja', predstavljam zene koje imaju ozbiljnijih problema sa zdravljem koje nazivate 'roba s greskom' E TO SE DRAGI MOJI NE NAZIVA SAMO 'PLUS SIZE MODELOM' NEGO PRVENSTVENO LJUDSKOSTI I ZRELOSTI! Imam najljepse zvanje u zivotu i aposlutno mi nista ne fali! ♥️ • • • • #modeling #love #style #bodypositive #smile #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #pinup #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel)

 

 

Naslovnica Showbizz