Mozaik Showbizz

senzualni predah

Lucija Lugomer skinula sve sa sebe i otkrila svoje čuvene obline; Je li se to nešto posebno dogodilo ovog vikenda u Splitu?

 senzualni predah

Lucija Lugomer dobro zna kako se 'diže prašina' na društvenim mrežama pa je, nakon fotografije u crvenom kombinezonu, s 'dekolteom do pupka', odlučila otići još korak dalje i dodatno zaintrigirati obožavatelje svojih oblina.

Lucija Lugomer kao da je izgubila koje kilo: strukić nikad tanji, grudi nikad veće, jadni fanovi ne znaju gdje će sa sobom

Najpoznatija domaća plus size ljepotica ovog je vikenda skoknula do Splita, a na Instagramu je podijelila zavodljivu fotografiju na kojoj pozira bez ijedne krpice na sebi.
 

 


Uronjena tek u pjenušavu kupku, Lucija je otkrila svoje puteno tijelo, a kako je otkrila u opisu fotografije, u ovom senzualnom trenutku snimio ju je - njen mužić.

Je li to Lucija od milja tepa svom zaručniku nazivajući ga već mužićem ili mu je možda baš ovoga vikenda u Splitu izgovorila sudbonosno 'da', možemo tek nagađati, no nema sumnje da će, ukoliko se nešto važno dogodilo u njenom životu, Lucija vrlo brzo to otkriti i na društvenim mrežama.

 

 

Naslovnica Showbizz