Mozaik Showbizz

Poseban datum

On je tada nosio šiške, a ona trajnu: promijenili su se s godinama, ali ljubav našeg nogometaša prema supruzi jača je no ikad

Poseban datum

Rijetko koji par nam djeluje toliko zaljubljeno kao Ivan Rakitić i njegova Raquel. Na stranu sve romantične objave na Instagramu i društvenim mrežama, i sama priča ovoga para raznježit će i one najtvrđega srca.

Počinje tako što skromni dečko dođe igrati nogomet u Sevillu i upozna, u kafiću nasuprot hotela u kojem živi, istu takvu djevojku koja tamo radi. Nakon sedam mjeseci nagovaranja, ona konačno pristaje izaći s njim na spoj i od tada su nerazdvojni. Slatko, zar ne?

Raquel je Rakitića naučila španjolski, vodila u obilaske, i, kako to već biva, planula je ljubav, par se oženio, dobili su djecu... Vole se javno i glasno, nježnim objavama nikada kraja.

A takva je i posljednja koju je Ivan posvetio svojoj supruzi. Godišnjicu braka odlučio je obilježiti fotografijom s vjenčanja kada su 'izdanja' bila malko drugačija, ali ljubav je bila, i ostala jaka.

Ivan je tada 'furao' šiške, unatoč tome što su ga svi od toga pokušavali odgovoriti, a Raquel je svoju bujnu kosu trajno kovrčala. Ali bila je 2013., za razumjeti je... Uz obitelj i prijatelje uplovili su u bračnu luku, civilno samo, jer prava je 'fešta' uslijedila nakon dvije godine, kada su si izrekli 'da' i pred oltarom.


"Promijenili smo se s godinama, ali sjaj tvojih očiju jači je nego ikad, a moja ljubav prema tebi još je jača. Kad ti kažem da te volim ne činim to iz navike. Činim to da te sjetim da si najbolje što mi se dogodilo u životu. Sretna godišnjica, ljubavi!", napisao je Ivan prisjetivši se važnoga datuma.

U međuvremenu su Ivan i Raquel dobili i dvoje djece, kćerkice Altheu i Adaru, koje su česte gošće u njihovim zanesenim obiteljskim objavama.

 

💏 @raquel_mauri @mackage #mackagecrew

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Naslovnica Showbizz