Mozaik Showbizz

'Boginja noći'

'Veš je prebrutalan': Lucija Lugomer uskočila u seksi crveni kompletić i poručila fanovima da ugase svjetlo

'Boginja noći'

U svojemu nastojanju da pošalje važnu poruku kako su sva (ženska) tijela lijepa na svoj način, Lucija Lugomer često zna počastiti obožavatelje golišavim selfijima, a omiljeni su joj oni u donjem rublju.

Čini nam se kako bujna manekenka uvijek bira najprovokativnije kompletiće: nisu joj strani halteri, trakice, čipka... Pogađate, fanovima njeni odabiri ni najmanje ne smetaju, dapače, svaku novu kombinaciju dočekuju s još većim oduševljenjem. 

Ovaj put njen je kompletić oborio s nogu kao nijedan do sad. Čipkasti grudnjak i gaćice dobitna su kombinacija, a još u žarko crvenoj boji... Komplimenti ne prestaju pristizati.

"Boginja noći", "Savršena", "Prelijepa si...", tepaju joj, a neke zanima i "Odakle je veš? Prebrutalan je...".
 


Uz objavu fotografije, Luce je poručila i da 'ugase svjetlo' jer je došlo vrijeme za spavanje, no prije toga ne smiju preskočiti važan korak.

"Noć je. Ugasite svjetla. Uhvatite let snova. Slatko snivajte, želim vam svima laku noć. I tako je, dame, vrijeme je da skinete šminku! Volim vas svim svojim srcem!", napisala je u objavi.

Eto, ako ste i poželjele leći s make up-om na licu, poslušajte savjet naše influencerice i potrudite se još samo malo. Vaša koža će vam ujutro biti zahvalna.

 

Naslovnica Showbizz