Mozaik Showbizz

'O, ne!'

Lucija Lugomer 'broji dane', a iznenadno otkriće potpuno je uništilo jednog obožavatelja: 'Slomila si mi srce!'

'O, ne!'

Zaruke Lucije Lugomer bile su tolika vijest da smo mislili da su upućeni svi ili barem veći dio javnosti. One koji kod kuće nemaju televizor ne računamo, oni su posebna kategorija.

Lucija Lugomer: Desilo mi se ono što je tiha želja svake djevojke. Noge su mi se odrezale, napravila sam to nasred Straduna!

A kakav je to pratitelj koji nije znao da se glavna plus size manekenka u državi udaje, ne znamo, ali ovih mu dana nije lako. Dok Luce 'broji dane' do pira, on se bori sa slomljenim srcem, kako joj je i naglasio u komentarima. I nije jedini koji je zaplakao!

"Udaješ se? Ooo ne, slomila si mi srce!", komentirao je, popraćen još nekima koji nisu najsretniji zbog ove vijesti.

A nadovezali su se na posljednju objavu naše manekenke, koja je pozirala u jednome salonu vjenčanica, a usput otkrila i poneki detaljčić u vezi nadolazećih planova. Navukla je rukavice i stavila tijaru, možda se radi o dodacima koji su već pomno odabrani, nagađa se na njenome Instagram profilu.


"Nosi mi se bijela boooojaaaa", zapjevala je Lucija u objavi, a na fotografiji tako očito cvjeta. Bliži se veliki dan, pa su joj obožavatelji uputili i par lijepih želja...

"Toliko sijaš i toliko si pozitivna, da na sve nas utječeš pozitivom! Ljepotice, želim ti svu sreću i da ti wedding day prođe baš onako kako si zamislila! A jedva čekam da vidim vjenčanicu, pusaaaa!", "Uuu...čekamo taj dan i naravno fotke na Insta iz prve ruke! Čestitamo!!", pišu joj pratitelji.

 

Naslovnica Showbizz