Mozaik Showbizz

Dalje na Hvar

'Ništa nisan spava, ali gura se!': dojmovi s 'Ultre' se još nisu slegli, Poljudom odzvanjala i 'navijačka'; Evo kako su sinoć partijale splitske poznate face i jedan Solinjanin

Dalje na Hvar

Svi koji su 'Ultru' osjetili na vlastitoj koži, iskusili su i iscrpljenost nakon trećeg dana partijanja u komadu. A ona je tolika da ne bi škodilo eventualno odležati dvadeset i četiri sata u komadu, ili barem dvanaestak.

Od jutra do sutra i tako puta tri - nije baš za svakoga. Ali deseci tisuća ljudi pokazali su nam da se 'može kad se hoće', a među njima su bile i neke poznate splitske face...

Nježna Huljićeva uzdanica i pobjednica ovogodiđnjeg Splitskog festivala, Domenica Žuvela, možda ne izgleda baš kao neka 'party zvijerka', ali i ona je bančila do jutra. Pohvalila se na svojemu Instagramu, a pažnju je na fotki posebno izazvala njena modna kombinacija, nešto provokativnija nego inače.
 

 

A little party never killed nobody! ✌️💃

A post shared by D o m e n i c a Z u v e l a (@dome.nica) on


I ovogodišnji stanar BB kuće, Solinjanin Luciano Plazibat, pohvalio se, a i požalio uz to, na zabavu do jutarnjih sati i umor koji uz nju ide. Umor ga ipak nije spriječio da produži na Hvar.

"I ekipa, službeno ova 3 dana su završila, a ja sad idem za Hvar. Trenutno sam tako nenaspavan, nisam ništa spava, ali gura se... Ne mogu van opisat koliko sam se zabavija i koliko mi je bilo lipo... bili smo iza, ispred, na pozornici, znači svagdi i pokušat ću to nekako spojit u neki youtube video di ću objasnit di je šta pa da vidite kako to sve izgleda. Stvarno ne znam šta još napisat, glava mi ne radi... neman mozga trenutno", pojasnio je pratiteljima još uvijek zbunjeni Plazibat, inače plesač.
 


Nije 'Ultra' mogla ni bez glavne splitske 'posvuduše', Gianne Apostolski. Fotografirala se sa svojim idolima, Martinez Brothersima, naplesala, izguštala. Uz to objavila i video u kojemu cijeli Poljud pjeva "Srce vatreno", glavnu navijačku pjesmu, pa i najavila "Past će Engleska", bez greške.
 

 


I Anamarija Asanović sve je tri večeri provela u VIP loži, a svojim se 'outfitom' za 'Ultru' pohvalila i Trogiranka Faretta Radić, svjetski poznata manekenka koja trenutno odmara kod kuće.

Na ekranima oduzima dah u reklami za Versace, u Marmontovoj u njoj ne bi prepoznali svjetski top model; S čiovskih plaža poručuje: Svoja na svome...
 

 

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

 

 

& it is over #ultra2018 #umf

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Naslovnica Showbizz