Mozaik Showbizz

Čim završi prvenstvo

Lagano 'cure' informacije o nogometnom vjenčanju godine: evo kada će Franka i Ćorluka pred oltar i koja će im naša zvijezda zapjevati na piru

Čim završi prvenstvo

Izreka 'Kruha i igara' komotno bi se u Hrvatskoj mogla preobličiti u 'Kruha i vjenčanja'. Jer ništa nije tako milo domaćoj ekipi kao pirevi, a kada su u pitanju poznate face, svaka informacija je zanimljiva.

Pridodajte k tome da su u pitanju i jedan naš nogometni reprezentativac, uz to i jako zgodan, i omiljena pjevačka zvijezda. Vedran Ćorluka i Franka Batelić zaista imaju svaku stavku zadovoljenu kako bi njihov pir postao "domaće vjenčanje godine".
 


Čeka se samo završetak Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a mladenci se nadaju da će ishod istoga dodatno potpiriti uzbuđenje zbog skorašnjeg stajanja pred oltar. Jedno drugome bi trebali reći "da" krajem srpnja, a procurila je i informacija koja sve zanima...

Dnevnik.hr tako donosi da će uzvanike zabavljati Tony Cetinski, Istrijan poput mladenke. I svadba će se održati u njenome rodnom kraju, no sretni mladenci još uvijek nisu otkrili točnu lokaciju.

''A šuška se šuška! Ja sam ponosan ako će bit tako. Ja ću nastojati zadovoljiti svadbu i sve uzvanike. A najbitnije je da Vedran i Franka budu sretni i da ta svadba prođe lijepo i da kasnije u životu taj brak bude sretan!'', izjavio je pak uzbuđeni Cetinski ua Dnevnik.hr.

I dok Ćorluka i Franka šute o privatnim planovima, u svezi glede navijanja su nešto pričljiviji. Pjevačica je tako otkrila da je "nabrijana" za navijanje i da definitivno stiže dragome u Moskvu kako bi ga podržala s tribina.

''Naravno da idem! Idem u Moskvu i tamo ćemo se pozdraviti! Sad više nema povratka! Idemo u finale, to je to!'', izjavila je i ona za isti portal.
 

 

❤️🇭🇷💙

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

Naslovnica Showbizz