Mozaik Showbizz

'Mene snimaj!'

'Najjača si kad se u privatno vrijeme razvališ na svoje pjesme!': pogledajte kako to izgleda kad je Rozga 'u elementu', evo i koji hit najradije pjevuši u vožnji

'Mene snimaj!'

Vjerojatno ne postoji bolji način za prikratiti vrijeme u vožnji od pjevanja i laganog "plesuckanja' za volanom. Raspaliti omiljeni hit i iz sveg glasa zgražati kolege vozače - ima li što bolje?

Može se isto tako spojiti i ugodno s korisnim pa usput snimiti i video za društvene mreže. Kako Instagram mnogima oduzima popriličnu količinu slobodnog vremena, u ovoj situaciji mogu se ubiti i tri mušice: zapjevaj, prikrati vrijeme, objavi.

Tako nešto je na umu imala valjda i Jelena Rozga koja je s prijateljem Zvonimirom Franićem u vožnji zapjevala svoj hit "Kraljica". Snimku je podijelila i s pratiteljima na društvenim mrežama, a ovi su ostali naprosto oduševljeni...
 

 

Ma mene snimaj! 😊😂😂😂 @fran.sluzbeno #kraljica #friends #happy #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on


Ne samo da su svoju omiljenu pjevačicu "našli" u nešto opuštenijem izdanju, već su lukavo "ubrali" i kako je Jele jedna od rijetkih koja u slobodno vrijeme sluša - samu sebe. A pohvalili su joj i izdanje, mote, ma nema što nisu!

"Najjača si kad se u privatno vrijeme razvališ sama na svoje pjesme!", "Naša Jele miška u elementu", "Jedina si od slavnih osoba za koje znam da privatno slušaju svoje pjesme! Top!!", komentirali su obožavatelji.

Jedna je pratiteljica pak imala "zamjerku", bolje rečeno upozorenje iz vlastitog iskustva. 

"I mi smo se ovako snimale pa završile u rupi...", dobacila je dobro raspoloženoj Rozgi koja doduše nije vozila, ali zato je svome vozaču plesnim pokretima zadala priličnu količinu smetnji. Uvjereni smo da mu nije bilo lako snimati Jelenu i uz to pogled držati usmjeren na cestu.
 

 

Naslovnica Showbizz