Mozaik Showbizz

Feštica na sve strane

Alka Vuica gužvala se s ekipom u Splitu, Snježana Mehun skakala u fontanu: evo kako su poznate domaće face sinoć proslavile pobjedu 'vatrenih' i kakve su objave uslijedile

Feštica na sve strane

Sinoć su od baklji i navijačkih pjesama gorjeli gradovi diljem Hrvatske, a danas gore društvene mreže. Hrvatska se nogometna reprezentacija plasirala u finale Svjetskoga prvenstva i svi imaju nešto za reći, pa i domaće poznte face.

Feštalo se diljem države, a svoje su sinoćnje slavlje danas podijelile s pratiteljima, među ostalima, i Alka Vuica i Snježana Mehun
 


Vuica je utakmicu odgledala u Splitu, a potom se pridružila hordi navijača koji su uzurpirali Rivu pjevajući i plešući. 

Ni u Zagrebu nije bilo ništa manje živo, ako je suditi prema objavama poduzetnice Mehun. Ona je obećanje ispunila - Hrvatska je prošla, pa je i Sneki uskočila u Manduševac. Nije bila jedina, vidi se na fotki.
 


Ostale naše dame možda nisu otkrile kako su se proveselile, ali zato su objavama danas zatrpale Instagram. Sve su odreda ponosne; Nina Badrić čestita izborniku Daliću, a Lidija Bačić i Iva Šarić naglašavaju, onima koji to ne znaju, koliko smo malena, ali srčana država. 
 

 

 

 

#nemadalje #samo🇭🇷 #iznadsvihhrvatska🔴⚪🔵

A post shared by @ _iva_saric_ on


Antonija Stupar Jurkin možda nije "bančila", ali se zato rano ujutro bacila na plivanje i sportske aktivnosti - u dresu na kockice. Vjerujemo da će ga nositi barem do nedjelje kad nam slijedi finale.
 

 

#lopar #mel #sup #aquaparklopar

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on


Tony Cetinski bio je u centru zbivanja, u Moskvi, pa se pohvalio i jednim videom i desetak fotografija.
 

 

 

Rovinj u❤️Moskve #iznadsvihhrvatska #tonycetinski

A post shared by TonyCetinski.official⭐️ (@tonicetinski) on


Ni tenisačica Dona Vekić nije odoljela: iako nije njen "materinji" sport, obuzeo ju je ponos pa je i ona pozirala u dresu.
 

 

Finals!! #WorldCup #iznadsvihhrvatska #Vatreni 💪🏻❤️🇭🇷

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Naslovnica Showbizz