Mozaik Showbizz

Vatreno ljeto

Zgodne Španjolke na odmoru u Dalmaciji: Rakitićeva Raquel najprije pokazala figuru u zagrljaju sa suprugom, a potom sve 'dotukla' u kombinaciji sa sestrom

Vatreno ljeto

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića, Španjolka Raquel Mauri slovi za jednu od zgodnijih žena nogometaša uopće - ili barem u Barceloni, gdje igra njen suprug. Mediji joj, što strani, što domaći, pjevaju halospjeve već godinama, no svim komplimentima unatoč, ova je bivša konobarica uspjela zadržati neopterećen stav, prirodnost i vedar duh.

A prelijepa Raquel ovo je ljeto odlučila provesti u Dalmaciji u krugu obitelji, pa je s njom stigla i sestra Irene, ništa manje zgodna od simpatične "Rakitićeve".
 

 

❣️ #vacaciones2018 🌊⚓️🚢❣️ @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on


U zagrljaju sa suprugom, Raquel je izazvala oduševljenje figurom u vatrenocrvenom kupaćem kostimu, da bi obožavatelje potom "dotukla" zajedničkom fotkom sa sestrom.

"Prelijepe", "Ma jeste vi to najljepše sestre na svijetu?!", pišu im oduševljeno njihovi španjolski pratitelji na Instagramu, a dočekala ih je i prava dobrodošlica iz Dalmacije.

"Pridivni ste!", "Na kojem ste otoku?", komentiraju i pitaju, ali tajanstvena Raquel ipak uživa u malo zaslužene privatnosti.
 

 

Mi medio limón @irene_maury 🍋❣️#verano2018🚢🥂💃💃❣️

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

 

Naslovnica Showbizz