Mozaik Showbizz

Na selu

Kreće nova sezona kontroverznog realityja: djevojke dominiraju, a zgodna Kaštelanka predvodi; prijavio se i posinak jedne naše poznate pjevačice

Na selu

Kako će osamnaest ljudi sa svih strana Hrvatske funkcionirati zajedno, "zarobljeni" u kući na selu, saznat će uskoro svi ljubitelji realityja "Farma". Nova sezona samo što nije počela, a predstavljeni su konačno i kandidati koji će ove godine zabavljati gledatelje svojim dramama i problemima.

Svi su redom spremni za život u otežanim uvjetima, bez svih divota što ostalim smrtnicima nudi civilizacija. Struja, voda i kupatilo počet će im vjerojatno zvučati kao teški luksuz, o wifi-ju da i ne govorimo. A tko su hrabri mladići i djevojke?

S Nove TV naglašavaju kako ove godine kandidati nikada nisu bili mlađi; dvadesetineštogodišnjaci željni novih iskustava i malo pozornosti kamere uskoro će krenuti u avanturu, a među njima se našao i posinak jedna naše poznate pjevačice...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#coffee #sun #model #glasses #tattoo #mensfashion #photography #red #nike #adidas ☕️🌞🕶✌🏼

A post shared by Roberto Levak (@roberto_levak) on

Sin Miroslava Levaka, supruga popularne Indire ex. Colonia zove se Roberto Levak i nije toliko željan iskustava koliko - manekenske kariejre. Roberto otvoreno naglašava kako se u show prijavio zbog samopromocije, a njegov Instagram također ukazuje na to.

Tamo vas dočeka mladićev logo, kao i objašnjenje da ste pristupili stranici fitness modela. Nabildani Levak, kad ne pije kave, trenira ili putuje, rado pozira, a otkrio je pratiteljicama i da je sretno zaljubljen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#love ❤️

A post shared by Roberto Levak (@roberto_levak) on

Osim Roberta, za oko je ekipi na društvenim mrežama zapela i zanosna Kaštelanka, 28-godišnja kozmetičarka Kristina Kesovija. Jedino čega se ova vatrena Dalmatinka boji poljski je WC, ostali joj seoski načini, kaže, ne bi trebali predstavljati problem.

O ostalim kandidatima pročitajte ovdje.

Naslovnica Showbizz