Mozaik Showbizz

'Kao brat i sestra'

'Pa ti ovdje sličiš na svog muža!': Severina od pratiteljice dobila čudan kompliment, ali nije prvi put da netko uočava ovaj detalj; Evo i 'dokaza'...

'Kao brat i sestra'

Kada je na početku njihove veze netko uočio da Severina i Igor Kojić prilično nalikuju jedno drugome, i ostali su se obožavatelji splitske pjevačice našali zbunjenima. Je li moguće da supružnici doista sliče ili je pak neki filter u pitanju, što se događa..?

No nakon određenog broja zajedničkih selfija, nije više upitno. Seve i Igor doista imaju nešto zajedničko, neku karakteristiku na koju obožavatelji još nisu spremni uprijeti prstom... Zato i komentari poput onoga koji je Splićanki uputila obožavateljica povodom objave posljednje fotografije, više i nisu tako rijetki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Since 1999 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Seve pa ti ovdje sličiš na svog muža!", poručila joj je tako komentatorica, a gledajući još neke objave zaljubljenog para, ne možemo se ne složiti s njom...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja tvrđavica ❤ #tb #istanbul #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Oni koji se pak nisu pozabavili sličnošću s Igorom, Sevi su požurili uputiti hrpu komentara na račun mladenačkog izgleda. Što jede, kako i koliko trenira i čime se njeguje da tako izgleda, pitanja su koja se redovito provlače profilom naše pjevačice, pa ne sumnjamo da će i ovaj put zapljuštati. Na kraju krajeva, od objave je prošlo manje od sat vremena, a broj "lajkova" rapidno raste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Axl Rose #fly #nevergrowup #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Naslovnica Showbizz