Mozaik Showbizz

'SVE ŠTO NISAM JA'

Našeg poznatog pjevača ponijele emocije pa je posvetio pjesmu trudnoj supruzi, a u spotu otkrio kako izgleda ljubav njegovog života

'SVE ŠTO NISAM JA'

"Kada ti se u kratkom razdoblju dogodi toliko lijepih stvari u životu, jednostavno ti inspiracija dođe i bez da je posebno tražiš. Prošla je godina zaista bila puna sretnih događaja. Ovo je pjesma u kojoj bi se svi mogli pronaći.

Velika je sreća kada nađeš srodnu dušu, koja je u mnogočemu slična tebi, ali isto tako su razlike ono što čini život. Pjesma 'Sve što nisam ja' priča upravo o tome" - ne skriva emocije pjevač Marko Tolja, koji je inače rijetko kad u karijeri govorio o privatnom životu.

No najposebnije emocije u životu, one u iščekivanju rođenja djeteta, potpuno su "smekšale" inače prilično suzdržanog glazbenika koji je, osim što je napisao pjesmu za suprugu, u videospotu otkrio i tko je ljubav njegovog života, s kojom je "kliknuo" još prije sedam godina.

Ana i Marko Tolja vjenčali su se u srpnju prošle godine u Istri, a dolazak djeteta na najljepši je način zaokružio njihovu ljubavnu priču.

"Svi kažu da je sedma godina krizna, a nama je baš super. Ja sam rođen u sedmom mjesecu, sedam godina smo u vezi koju smo okrunili brakom" - kazivao je pjevač na dan vjenčanja.

Ana i Marko upoznali su se na društvenim mrežama, a nakon pet godina veze pjevač je zaprosio svoju djevojku. Par se jako rijetko pojavljuje zajedno u javnosti jer, kako je priznao pjevač, Ana ne voli medijske istupe. 

Posebna pjesma očito je bila poseban povod, pa je Ana pristala biti dijelom videospota koji je snimam na četiri lokacije, u Karlovcu, Zagrebu, Gorskom kotaru i na Učkoj.

Naslovnica Showbizz