Mozaik Showbizz

IZGUBILA MJERU

Bila je misica, zbog prirodne ljepote dobila je najunosnije uloge, Hrvati su je obožavali, a danas je ne bi prepoznali: glumica je uništila lice zahvatima 

IZGUBILA MJERU

Svakom Hrvatu starijem od 40 bit će bar poznato ime Gabriele Spanic, ako ne i njezine uloge, budući je nekad prelijepa venezuelanska glumica hrvatskih korijena bila zvijezda telenovela, među kojima joj je "Otimačica" priskrbila slavu u cijelom svijetu, pa tako i u domovini njezinoga oca.

Kad se, u organizaciji magazina "Gloria", Gabriela u društvu sestre blizanke Daniele 2000. godine pojavila u Hrvatskoj , bila je to nacionalna senzacija, a teško da bi danas, u 46.-godišnjoj glumici, prepoznali crte nekadašnje prirodne ljepotice.

Premda je Gabriela Spanic još uvijek zvijezda u Južnoj Americi, a osim glumom, bavi se i produkcijom, ni njezini sunarodnjaci nisu oduševljeni njezinim aktualnim izgledom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seguimos trabajando mis ángeles. Hoy desde Monterrey en gira de medios con #DivinasMX

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Iako su se s godinama navikli na Gabrielinu sklonost estetskim zahvatima, smatraju da je u zadnje vrijeme prešla granicu dobrog ukusa.

"Nekad si imala predivno lice, sad je uništeno", "S nekoliko bora bi izgledala privlačnije nego s tim umjetnim licem", "Poput plastične lutke si" - tek su neki od brojnih komentara koji su ispratili Gabrielinu objavu na Instagramu. 

Gabriela Spanic je karijeru započela na izboru za Miss Venezuele 1992. godine, znajući da će je manekenstvo približiti glumi. Bila je izabrana za Miss Guarico (1992.) i Miss Tijela, a zbog glumačkih ambicija prekinula je studij psihologije i počela pohađati satove glume u Luz Columbia Theatreu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

Karijeru je započela glumeći manje uloge u venezuelanskim telenovelama u produkciji TV kuće Venevision, no tek kad je 1997. godine prihvatila angažman u meksičkoj sapunici "Otimačica", postala je velika zvijezda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv) on

U toj seriji glumila je dvostruku ulogu, bogatu i sebičnu Paolu Bracho te njenu siromašnu i poštenu sestru blizanku Paolinu Martinez. Neke dvostruke scene pojavljivanja odglumila je sa svojom stvarnom blizankom, sestrom Danielom.

Naslovnica Showbizz