Mozaik Showbizz

DOBRI ODNOSI

Je li ovime Mehgan Markle 'osvojila' kraljicu? Britanski portal otkriva tajnu njihova prijateljstva

DOBRI ODNOSI

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle i njezin odnos s ostalim članovima kraljevske obitelji ne prestaje biti tema britanskih medija.

Još otkako se u svibnju protekle godine vjenčala za princa Harryja, pomno se prati svaki njezin korak pa je tako javnost saznala da Markle navodno nije u dobrim odnosima s princem Williamom i njegovom suprugom Kate Middleton, vojvotkinjom od Cambridgea, ali se, s druge strane, jako dobro slaže s kraljicom Elizabetom II..

Portal Mirror Online objavio je tekst kako je za njihovo prijateljstvo zaslužna - ljubav prema psima. Kraljica je, naime, navodno ostala oduševljena činjenicom da su njezini korgiji tako brzo prihvaliti Meghan.

- Posljednje trideset tri godine trpio sam njihovo lajanje, a čim je ona ušla, nisu ispustili ni zvuk - kazao je svojedobno princ Harry za BBC. 

Kraljica je, kako prenose strani mediji, prepustila velik broj svojih nadležnosti vojvotkinji od Sussexa, a pozvala je i Meghannu majku da s njima provede Božić što nije uobičajeno. 

Kako prenose strani mediji, kraljicu su navodno impresionirale Meghanina snaga i upornost i to što je sama gradila svoju karijeru.

 

Naslovnica Showbizz