Mozaik Showbizz

Nije u šoldima sve

U rodnom gradu proslavio 40 godina karijere: Grdović napunio Višnjik, bio je u formi i odlično raspoložen od prvog do zadnjeg takta, vidjelo se da se za ovaj koncert spremao mjesecima

Nije u šoldima sve
Maja Šuput

Velikim slavljeničkim koncertom "Nije u šoldoma sve" u dvorani na zadarskom višnjiku, Mladen Grdović u rodnom je gradu poslavio 40. obljetnicu svoje glazbene karijere.

Puna dvorana pjevala je uglas sa Grdovićem sve njegove velike hitove, kao presjek duge i plodne karijere tijekom koje je objavio stotine pjesama, surađivao sa mnogim estradnim zvijezdama, nastupao na hrvatskim ali i na europskim, američkim i australskim pozornicama kao jedan od najpoznatijih izvođača domaće zabavne glazbe.

Grdović, koji je ovaj nastup spremao mjesecima, bio je u formi i odlično raspoložen od početka do kraja koncerta, priredivši svojoj vjernoj publici feštu za pamćenje.

Glazbenu podršku dali su mu prijatelje sa kojima je Grdović surađivao u različitim projektima - Zlatko Pejaković, Jasmin Stavros, Ivana Kovač, Maja Šuput, Mia Dimšić, Učiteljice, klapa Munita i Ivana Zak, a Mladenov je na pozornici pratio njegov bend Romantic.

Naslovnica Showbizz