Mozaik Showbizz

'LJUBAV JE NA SELU'

Nitko se na svijetu ne zaljubljuje kao Marko iz Miljevaca, gleda Rasemu kako 'cipa' drva i pada u ekstazu: Vidi šta Bosna radi! Moram te nagradit večeras, makar crka!

'LJUBAV JE NA SELU'

Žene obuku haljine koje najoptimalnije ističu sve njihove atribute, ili makar onaj na kojeg igraju, šarmantne su, elokventne, prekrasne, ali rijetko koja može izazvati takvo neskriveno divljenje i obožavanje kakvo je u Miljevcima, u dvoru Marka Skelina, izazvala Ličanka bosanskih korijena Rasema Vladetić.

Rasema se nije trebala sekirati stoji li joj majica onako kako bi željela ili hoće li razgovor nezgodno zapeti gdje ne treba, ona se zasukala rukave, primila sjekiru u ruke i takvom brzinom i vještinom "iscipala" par metara drva da je sve unaokolo frcalo.

Njen domaćin i potencijalni partner bio je u transu. Opčinjeno ju je gledao, kao sokol raširio ruke i zadivljeno klicao:

"Vidi šta Bosna radi, nu! Rasema kad tuče drva, sve puca, nu! Moram te ja nagradit večeras, makar ja crka!" - najavio je zaneseno Miljevčanin koji, lišen bilo kakvog taktiziranja pred kamerama, najotvorenije pokazuje kojoj je od svojih cura najskloniji.

Splićanka Ksenija nije se dala izbaciti iz takta, premda nije uspjela iscjepati ni jednu cjepanicu, elegantno je svalila krivnju na pretvrda drva i slične otegotne okolnosti.

Iako se gospođa Mila trudila dorasti zadatku, ipak je na kraju upravo ona morala napustiti Markovo imanje, tako da je Rasema za pedalj bliže konačnom osvajanju Markovog vrta, kuhinje i postelje.

"Ja sam pravi doberman, ne dam nikome svoje!" - pojasnila je gospođa Rasema prije dolaska u Miljevce. Pa nek' se zna.

Naslovnica Showbizz