Mozaik Showbizz

satima čekali

Policija odgovorila na optužbe Jacquesa Houdeka, njegovom menadžeru servirali su cijelu kronologiju svojih aktivnosti

satima čekali

Na optužbe Mihovila Beka, menadžera popularnog pjevača Jacquesa Houdeka da su satima čekali na dolazak policije nakon prometne nesreće u centru Zagreba, u četvrtak navečer se oglasila i zagrebačka policija koja još uvijek traga za nepoznatim vozačem koji je u vozilu nepoznate marke naletio na Hyundai Tucson u kojem su bili pjevač i njegov menadžer, piše Jutarnji.

'Već sat i pol’ čekam da dođu na izvid u centru Zagreba, jer je budala koja me tresnula pobjegla s mjesta nesreće!': naš poznati pjevač s prijateljem doživio nervni slom

Ne bi li opravdali "optužbe" da se predugo čekalo na dolazak policije na mjesto događaja, iz PU zagrebačke "servirana" je cijela kronologija aktivnosti prometnih policajaca tijekom današnjeg popodneva.

- Dojava je zaprimljena oko 15.30 sati da se kod kućnog broja 44 Ulice Ribnjak dogodila prometna nesreća dva automobila bez ozlijeđenih osoba i u kojoj je nastala materijalna šteta. U trenutku zaprimanja dojave, ekipe za očevid prometne policije nalazile su se na drugim lokacijama u Gradu Zagrebu gdje su već provodile očevide prometnih nesreća s materijalnom štetom ali i s ozlijeđenom osobom.

Oko 15.45 sati jedna od ekipa za očevid je, odmah po dovršenom prethodno započetom očevidu, upućena u Ulicu Ribnjak.

Međutim, PU zagrebačka je u tom trenutku zaprimila dojavu da se dogodila teška prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih, pa je ekipa sukladno prioritetima, preusmjerena na tu drugu lokaciju - naglašavaju iz zagrebačke policije.

Pritom pojašnjavaju kako na području PUZ-a postoje dvije postaje prometne policije od kojih svaka pokriva jedan dio grada. 

- Unutar dva sata prije navedene prometne nesreće na području jedne od njih, i postaje prometne policije, evidentirali smo 6 prometnih nesreća, a u vremenu od dva sata nakon, dodatnih 7 prometnih nesreća. Naglašavamo da se radi o postaji prometne policije koja je bila zadužena za provođenje očevida u Ulici Ribnjak - zaključuju iz PU zagrebačke.

Naslovnica Showbizz