Mozaik Showbizz

PARTY UZ KLOPU

Marija Cvitanović snimljena u izlasku nakon duže vremena, Bare pokazao par opakih plesnih pokreta, Mehun tulumarila u haljini koju je proslavila Kolinda 

PARTY UZ KLOPU

Brojna poznata lica zabavila su se na otvaranju nove zagrebačke gastro oaze Miki’s, gdje je Gorana Baru oduševila rock glazba koja se puštala, pa se prepustio plesnom ritmu.

Alku Vuicu posebno su zaintrigirali izloženi eksponati, uspomene iz kultnog zagrebačkog kluba Gjuro u kojeg je i sama zalazila, a rokersko-nostalgični ambijent privukao je i kostimografkinju Mariju Cvitanović, koju se više ne viđa u večernjim izlascima kao nekad.

Aktivna protagonistica zagrebačke društvene scene kao da se posljednjih godina povukla, no primjeujemo da baš ništa od svog atraktivnog izgleda i istančanog modnog stila nije izgubila.

Posljednjih godina Marija je angažirana za modni brend Pounje, a o biranju komada odjeće za sebe danas ovako kaže:

"Ja ne idem ciljano u shopping, već kupujem po malo, ako mi nešto zapne za oko. Već imam taj neki svoj definiran stil, koji je u mojim 40-ima prepoznatljiv na prvu...". 

Snježana Mehun pojavila se u vlastitoj kreaciji i odmah podsjetila na Kolindu Grabar Kitarović, budući da upravo predsjednica rado nosi haljine na preklop s potpisom poznate poduzetnice.

Bili su tu i modni dizajneri Đurđica Vorkapić i Tomislav Krznarić, a uz izvrsnu glazbu zabavili su se i Suzy Josipović Redžepagić, manekenka Helena Lončar i mnogi drugi.

Naslovnica Showbizz