Mozaik Showbizz

Voli, ne voli...

Izbrisali jedno drugo s Instagrama, jesu li i iz života? Evo što se događa nakon glasina o vjenčanju Marine i Žorža

Voli, ne voli...

O turbulentnoj vezi Marine Raguž i Romana Obilinovića pričao je prije nekoliko godina cijeli Split. Marina je bila zvijezda Big Brothera, Romano zvani Žorž čak je i odnio pobjedu u realityju, ali tu se samo probudio interes javnosti za ovaj strastveni par.

Splićanin koji se nekad aktivno bavio nogometom, Romano se toliko dojmio Marine da je bila spremna zbog njega ostaviti svojeg zaručnika Sašu Muheka, koji je prevaru vlastite djevojke imao jedinstvenu priliku kasnije odgledati izvana, očima publike. Sve je bilo jasno, Romano i Marina jedno su drugome suđeni.

Bilo je to prije tri godine, a par je u međuvremenu prošao kroz sve stadije jedne kaotične, ali u suštini, kažu neki, romantične veze - prekidi i svađe u javnosti, zajednički život i odvajanje, ponovno spajanje, pa i glasine o fiktivnome piru o kojemu su jedno vrijeme stanari splitskih Skalica aktivno raspredali priče po gradu. No je li velikoj ljubavi došao kraj?

Oni koji prate Romana i Marinu na društvenim mrežama, imali su priliku primijetiti kako je Raguž prestala pratiti svog dečka, a uz to je profil i otvorila javnosti. Romano, koji danas radi kao dostavljač te reklamira kladionice, nije mijenjao postavke.

Znači li to da je vezi kraj, znaju vjerojatno samo akteri ove turbulentne priče. Svakako, prvi put u tri godine romantičnih previranja, Marina dragoga ne prati na mreži... Iznenada, no njega to ne sprječava da njene fotografije "lajka".

Naslovnica Showbizz