Mozaik Showbizz

ČESTITKE MLADENCIMA

U tajnosti se udala poznata glumica, objave na Instagramu otkrile da je bilo urnebesno zabavno, pogledajte kako Sandra Perković rastura u zviždanju

ČESTITKE MLADENCIMA

Ona je glumica koja je oduvijek svoj privatni život držala u tajnosti i nikad nije bila od "posvuduša" koje se guraju u prvi plan.

Jednako je izrežirala i svoje vjenčanje, pa dok se za svadbe njezinih mnogih kolegica tjednima ranije nagađalo gdje će se dogoditi, tko će kumovati, kakva je vjenčanica i koliko sve košta, 38-godišnja glumica Marija Borić udala se ovog vikenda baš kao što je i željela, samozatajno u krugu najbliskijih.

Tek je objava na Instagramu njene kolegice Lane Gojak "Rekla je Da!" otkrila da je kovrčava glumica zavjetovala na vječnu ljubav svom dugogodišnjem dragom Branimiru Jernejiću.

Ali pritom vjenčanje nije bilo ništa manje glamurozno i romantično, ali i urnebesno zabavno, kako su posvjedočile objave i drugih uzvanica koje su zaredale na društvenim mrežama, iz kojih je razvidno da su Marija i Branimir i sebi i prijateljima priuštili tulum za pamćenje...

Video kojeg je objavila Jelena Veljača u kojem se njezin bivši suprug i "disk kraljica" Sandra Perković natječu tko će oboriti žešćim zviždukom oduševio je pratitelje.

Naravno da je jasno tko je izvojevao pobjedu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jednom zlatna, uvijek zlatna #thewinner @discus70queen 😂😂😂😂💪🏻 #foreverthewinner

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@anaradisic i ja cekamo svadbu, prve naravno. @rtl_hr forever #guesswhoswedding

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

živjeli!🥂 prve i zadnje danas🤩 kuma i mladenka. @rtl_hr ☀️kako bi @jelka12 rekla forever! #samozabava

A post shared by Ana Radisic (@anaradisic) on

 


 

Naslovnica Showbizz