Mozaik Showbizz

Naša Krolo se udala

Novinarka HRT-a u Splitu uplovila u bračnu luku: dugu vezu s kolegom okrunila je u crkvi svetog Dominika, fešta se nastavila do jutra

Naša Krolo se udala

Novinarka HRT-a Ana Krolo, koja je niz godina radila u splitskim medijima, našoj Slobodnoj Dalmaciji, Radio Splitu i TV Jadranu, uplovila je prošloga vikenda u bračnu luku. Sretnik je Riječanin Ivan Dorian Molnar, njezin kolega iz sportske redakcije HTV-a.

Dugu vezu okrunili su brakom u crkvi svetog Dominika na splitskom Pazaru, odakle su se u pratnji brojnih uzvanika uputili u restoran "Gusar", gdje se uz odličnu spizu i vrhunsku atmosferu društvo zabavljalo do zore. Iz crkve su izišli ispraćeni pjesmom "Glori, glori, aleluja", a u restoranu ih je dočekao "Thunderstruck" od AC/DC...

Za odličnu glazbu pobrinuli su se Elvis Noa Sršen i Funkblastersi, a među uzvanicima je, uz rodbinu i njihovu riječku i splitsku ekipu, bilo i jako puno ljudi iz medija, među ostalima Frano Ridjan i Ivan Kaštelan, nove akvizicije Nove TV, zatim Igor Dunaj, voditelj podnevnog Dnevnika HTV-a, koji se odlično snašao u ulozi barjaktara, jake snage Radio Splita, među kojima su bili Zoran Vukičević, Vedrana Krstić Ivanišević, Miranda Hrabar i Stipe Blažević, dok je brojčano najjača bila Anina ženska ekipa iz Slobodne Dalmacije.

Mladoženjin kum bio je Ivan Forjan, novinar Nove TV, koji se nije odvajao od svoje djevojke Ines Gode, novinarke RTL-a, a Anina je kuma bila njezina dugogodišnja prijateljica Anđela Žižić.

Nakon vjenčanja mladi par je otišao na kratki odmor na Hvar, a uskoro se vraćaju u Zagreb, koji su odabrali za svoju stalnu adresu.

Naslovnica Showbizz