Mozaik Showbizz

ajmo vanka!

Produženi vikend pred nama pun je odličnih koncerata i zanimljivih festivala! Ako vas treba nagovarati na izlazak, samo bacite oko na fotografije iz splitskih noćnih klubova...

ajmo vanka!

Bliži nam se vikend, i to produženi, pa je pravi trenutak za doznati kakva nam se zabava nudi. Sudeći po fotografijama iz splitskih klubova, prava bi šteta bila bar jednu večer ne izdvojiti za posjet nekom od njih, pa idemo najprije navesti njihov program.

U Zente će u petak biti golden Party, u subotu je Ladies Night, a u nedjelju će koncert održati Vesna Pisarović. Dan nakon toga na rasporedu je Monday Trash.

U Centrala je večeras Rhe Drip, a Vanille će se u petak održati The Yacht Week Party.

Želite li nešto drugačiju zabavu, zaputite se u Đardin, gdje večeras nastupa Boa, u petak Atomsko sklonište, u subotu Gretta, a u nedjelju Afterfire, Electric Mombasa i Bas Rouge. Možete se popeti i na teracu Roofa 68 gdje u petak nastupaju Miro (beats), Škvorc (sax), Volareva (vocal).

Splićanima će u nedjelju na Rivi pjevati Marko Perković Thompson, dok će u Solinu u Bašti gašpić u sklopu Solinskog kulturnog ljeta nastupiti Ibrica Jusić

Itekako se isplati ovih dana zaputiti na Murter, točnije u Tisno, gdje večeras započinje Fuliranje na moru. Nakon sedam velikih uspješnica na zagrebačkom Adventu i više od 2 milijuna posjetitelja, Fuliranje dobiva svoju ljetnu glazbeno & gastrotainment varijantu od 1. do 4. kolovoza. Prvog dana nastupaju  Darko Rundek & Ekipa / Damir Urban & 4 / detour, sutra Massimo (Official) / BOA II / Kuzma & Shaka Zulu, u subotu Goran Bare & Majke / Psihomodo Pop - official / Pavel, a u nedjelju Parni Valjak / Vojko Vrućina / Ljetno Kino.

Dobra je ideja skoknuti do Supetra, gdje 3. kolovoza započinje Voi'sa festival. Na desetom izdanju line up čine Eddy Ramich, Aroop Roy, Soulparlor, TBF, Andy Smith, Rolo + Voi'sa kolektiv, a više o programu možete doznati ovdje.

Kad ste već na Braču, zaletite se i do Bola, gdje u klubu 585 u petak na Golden Horn Festivalu nastupaju Mark Knight, Tom Bug, Sigma, Vanillaz + proslava Bolske fjere 5.08

Bit će ovo zanimljiv vikend i za sve koji se nađu u Trogiru, jer večeras započinje još jedan Kula Kula festival u kuli Kamerlengo i bazenu Brown Beach House hotela. Prvog dana već od 16 sati počinje Brown Beach House Croatia pool party uz TBF i Matiju Cveka, u subotu od 21 sat na kuli Kamerlengo nastupaju Let 3 i Vojko Vrućina, a u nedjelju Detour i The Frajle.

U Martinskoj kraj Šibenika u petak započinje The Nox festival. Na dva će stagea + after party stage tijekom dva dana i noći nastupiti skoro 30 DJ-a iz Hrvatske, regije i svijeta. Više doznajte ovdje.

U subotu u Primoštenu na prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica započinje 6. SuperUho Festival. Nastupaju Bob Mould, Marc Ribot, Art Brut, Colin Stetson, Shilpa Ray, Uzeda, Lovely Quinces, Seine, Chui, The Fogsellers, Neon Lies i Kike Dok.

Naslovnica Showbizz