Mozaik Život

Zagrijavaju se

Noćni provod domaćih navijača u Rusiji: pogledajte kako Hrvati banče pred utakmicu s Islandom

Zagrijavaju se

Jasno da hrvatski navijači nisu "potegli" sve do Rusije samo kako bi ostavili srce i dušu na stadionu. Utakmice su možda najvažniji dio puta, a navijanje zna biti iscrpljujuće, ali kako ne bi sve ostalo samo na tih nekoliko sati euforije, znaju i oni najsrčaniji "zastraniti" u - noćnim provodima.

Jer lako je skrenuti sa zacrtanog puta kada se u kombinaciju uključe bajkoviti riječni prizori, zvjezdana noć, vesela ekipa i koja kap alkohola. Pa dosadašnje pobjede na Svjetskom prvenstvu izgledaju još bolje, a ludilo oko onih koje se tek iščekuju postaje - veće. 

Naš je fotograf pred utakmicu s Islandom, u ruskome gradu Rostovu na Donu "uhvatio" i nekolicinu domaćih navijača koji su se malo opuštali pred nadolazeće pothvate naše reprezentacije, a njihovo veselje potrajalo je dugo u noć.

Može se reći da se ekipa pošteno "zagrijala", a oboružali su se pred provod dakako i rekvizitima: glavne su još uvijek vaterpolske kapice na kockice, nije prošlo bez dresova, a i dame su prilikom odjevanja zadržale na temeljnim crveno-bijelim bojama. Uz rijeku Don pjevale su se navijačke pjesme do jutra, a kako je druženje proteklo pogledajte u galeriji.

Naslovnica Život