Mozaik Život

Prodajno-servisni centar

Toyota na novoj lokaciji u Splitu

Prodajno-servisni centar

Toyotin ovlašteni partner za Splitsko-dalmatinsku županiju, tvrtka „Auto Čondić“, od sredine rujna počeo je s radom na novoj, većoj i atraktivnijoj lokaciji na splitskim Mejašima, uz samu Jadransku magistralu između Omiša i Splita. 

Nova adresa prodajno-servisnog centra kuće „Auto Čondić“ sada je Put Trščenice 6 na Mejašima, a radno vrijeme je od 8 do 17 sati, te subotom od 8 do 13 sati.

Kako nam je kazala vlasnica tvrtke „Auto Čondić“ Ivona Blažević, sada na raspolaganju imaju 370 četvornih metara salonskog prostora u koji se može izložiti više automobila za prodaju, do desetak, što nije bio slučaj na staroj lokaciji u Solinu. Osim toga, prodajno-servisni centar sada raspolaže i s gotovo 400 četvornih metara servisnog prostora u kojem je smješteno pet dizalica.

Dakle, u svakom trenutku u servisu se može raditi na redovnom servisu, izvanrednim popravcima i svim ostalim kvarovima na pet automobila. Naravno to nije sve, jer uz servisni dio vezan je vulkanizerski obrt za sve popravke i izmjenu guma, kao i hotel za pneumatike gdje vlasnici mogu ostaviti svoje ljetne ili zimske gume, ovisno o sezoni. Ne treba zaboraviti ni prodaju rezervnih, originalnih Toyotinih dijelova.

S obzirom na novu i atraktivniju lokaciju uz samu magistralu, s koje se vidi novi ostakljeni objekt s velikim logom Toyote i kuće „Auto Čondić“, Ivona Blažević očekuje još bolju prodaju novih vozila, ali i više posla u servisu. U ovoj autokući ističu kako će ovim preseljenjem nastojati pružiti još bolju uslugu kupcima i ostalim klijentima koliko je to god moguće.

Isto tako napravit će sve da kupci budu još zadovoljniji njihovim uslugama. Naravno, u tome će im zasigurno pomoći i veći izbor novih modela u salonu, kao i testnih vozila kako bi potencijalni kupci mogli obaviti probne vožnje i uvjeriti se u kvalitetu i mogućnosti Toyotinih vozila poznatih po pouzdanosti i izdržljivosti.

Uskoro stižu modeli nove Corolle koja će biti u ponudi u tri karoserijske izvedbe: kao limuzina, potom peterovratni model i karavan koji se uskoro predstavlja na autosalonu u Parizu. Naziv Auris odlazi u povijest tako da će Corolla biti zajedničko ime tog modela na svim kontinentima nakon što je u proteklom razdoblju prodana u više od 45 milijuna primjeraka.

Prema najavama stiže i novi, vrlo popularni SUV RAV4, a Avensisa koji se više ne proizvodi zamijenit će nadolazeći Camry. Isto tako s nestrpljenjem u ovoj autokući očekuju dolazak superpopularne Supre negdje sredinom iduće godine. Svi Toyotini modeli od iduće godine stižu bez dizelskih agregata, što znači da je sve okrenuto vozilima s hibridnim pogonom i u manjoj mjeri klasičnim benzincima. Jedina dva modela kod kojih u ponudi ostaju dizelaši su najpoznatiji terenac Land Cruiser i pick-up Hilux.

Zanimljivo je da se preseljenje u novi objekt poklapa s 20. obljetnicom prodaje Toyote u Splitu koja je krenula u rujnu davne 1998. godine. Tada je u Splitsko-dalmatinskoj županiji bilo registrirano tek desetak Toyota, da bi se u protekla dva desetljeća ta brojka popela na oko 5000 primjeraka različitih modela ovog japanskog proizvođača automobila.

Naslovnica Život