Mozaik Život

KNJIGa VRIJEDNa 30 MILIJUNA

Ulaznice za promociju memoara bivše američke prve dame preprodaju se po vrtoglavoj cijeni

KNJIGa VRIJEDNa 30 MILIJUNA

Više od 50.000 obožavatelja Michelle Obama bilo je na online listi čekanja za samo 2700 ulaznica u londonskoj dvorani Royal Festival Hall centra Southbank gdje će 3. prosinca bivša američka prva dama predstaviti svoje memoare, knjigu "Becoming".

Ulaznice su se prodavale po cijeni od 30 do 125 funta, ali su se odmah pojavile u preprodaji na webstranici Viagogo za višestruko veće iznose, od dvije tisuće do sedam i pol tisuća funta, a mjesto u loži nudilo se za vrtoglavih 72.181 funtu.
Iz centra Southbank sada od Viagogo stranice, čija je baza u Švicarskoj, traže da se ulaznice povuku iz online preprodaje i napominju kako se s ulaznicom kupljenom od neautorizirane treće strane neće moći ući na događaj, te kako rade na identifikaciji osoba koje ih preprodaju.

Na londonskoj promociji s Michelle će o njenoj knjizi razgovarati 41-godišnja nigerijska spisateljica Chimamanda Ngozi Adichie. Razgovarat će o iskustvima iz djetinjstva supruge prvog tamnoputog američkog predsjednika, Baracka Obame, o radu, majčinstvu i vremenu provedenom na "najpoznatijoj svjetskoj adresi". Michelle će s publikom podijeliti i životne lekcije koje je naučila u nadi kako će inspirirati ljude da postanu najbolje verzije samih sebe.

Londonska promocija je u sredini turneje kojom će 54-godišnja Michelle predstaviti svoje nestrpljivo iščekivane memoare, za koje je navodno dobila 30 milijuna dolara. Turneja će započeti u njenom rodnom Chicagu 13. studenoga, na dan objave knjige, a tamo će o njoj razgovarati sa slavnom Oprah Winfrey. Ulaznice za sve gradove turneje, a završit će u New Yorku, začas su rasprodane, a fanovi u Londonu sada od organizatora traže da se promocija uživo prenosi.

Naslovnica Život