Mozaik Život

SIGURNOST ISPRED PROTOKOLA

Meghan Markle opet krši protokol: na porodu neće biti sama, otkriveno tko će opuštati vojvotkinju u najuzbudljivijem trenutku života

SIGURNOST ISPRED PROTOKOLA

Vojvotkinja Meghan sprema se na još jedno kršenje kraljevskog protokola, prema pisanju američkih i britanskih medija, supruga princa Harryja angažirala je doulu da joj pomaže pri porodu.

Meghan će u travnju roditi prvo dijete, upućeni kažu kako je fokusirana na mirnoću i pozitivnu energiju oko poroda, a za doulu mediji tvrde da se radi o Lauren Mischon, 40-godišnjoj majci troje djece.

Ona je već nekoliko puta posjetila Meghan i Harryja, kojemu također pomaže u pripremama za porod, na kojemu će biti uz suprugu i čini sve što može kako bi Meghan bila sretna i smirena.

Uz Meghan će na porodu biti i babica, doule nisu medicinsko osoblje niti se miješaju u posao struke. One pružaju emocionalnu potporu tijekom poroda i nakon njega, njihova je uloga da smanje stres i napetost kod rodilje.

Posljednjih dana se piše kako će Meghan roditi u rodilištu Lindo u londonskoj bolnici St Mary u kojoj je svojih troje djece, Georgea, Charlotte i Louisa, rodila njezina jetrva, vojvotkinja Kate, supruga princa Williama.

Navodno je od osoblja privatnog rodilišta, u kojemu jednodnevni boravak u luksuznom apartmanu za rodilje košta oko šest tisuća funta, zatraženo da tijekom travnja, kad bi Meghan trebala roditi, ne uzimaju odmor. 

Naslovnica Život