StoryEditorOCM
ŽivotSVAKA ČAST

Lagani pad s motora pretvorio se u noćnu moru: nakon 40 dana u komi mladi Solinjanin probudio se kao '16-godišnjak'. Rekli su da je čudo što je živ, mislili da nikad neće prohodati, a pogledajte ga danas!; 'Trener me zove Tarzan', smije se Hrvoje

11. listopada 2019. - 22:18

O prometnim nesrećama imamo priliku čitati svakoga dana. O stravičnima u kojima su se ugasili životi, o onima koje su izazvale prometni kolaps i zagužvale grad i magistralu.

O posljedicama s kojima žive njihovi akteri piše se nešto manje. One su protagonista naše priče prisilile da preokrene život naopačke i da bude sretan što uopće ima priliku to činiti.

Bio je Badnjak 2017. i Hrvoje se vraćao s Pujanki, gdje i danas stanuje njegova tadašnja cura, kući u Solin. Razmijenili su darove, dala mu je sat, koji nam tijekom razgovora ponosno pokazuje na ruci, dogovorili su se kako će sutradan zajedno provesti Božić.

Njegovi su doma privodili ručak kraju kad su primili poziv. Bilo je prošlo 14 sati, s druge strane linije bio je Hrvoje. Rekao je ocu da je doživio nesreću, da će...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:09