StoryEditorOCM
Reflektorubijeni strojnicom

Uhićen zloglasni ‘automafijaš‘, mediji pišu da se radi o kriminalcu koji je povezan s likvidacijom policajaca

Piše Hina
10. siječnja 2020. - 13:38
Banja Luka, 250916. Na podrucju Republike Srpske od 7 sati otvorena su glasacka mjesta na kojima se gradjani tog BH entiteta mogu izjasniti zele li da se 9. sijecnja nastavi obiljezavati kao dan RS unatoc pravorijeku Ustavnog suda BiH koji je zakljucio kako je rijec o neustavnom prazniku koji diskriminira Hrvate i Bosnjake. Na fotografiji: policijsko osiguranje.Ilustracija/Ranko Šuvar/HANZA MEDIA

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) u petak su uhitili Marka Trifkovića, osobu povezanu s kriminalnim skupinama koje organizirano kradu automobile, a mediji navode kako bi njegovo privođenje moglo biti ključ rješenja slučaja ubojstva dvojica policajaca iz 2018.

Iz SIPA-e su potvrdili samo kako su na Palama kod Sarajeva uhitili muškarca osumnjičenog za više kaznenih djela za kojim se dugo tragalo a mediji su objavili kako je riječ upravo o "automafijašu" Trifkoviću.

On je bio pripadnik skupine od najmanje 27 osoba protiv kojih je 2018. godine Tužiteljstvo BiH podignulo optužnicu tereteći ih za krađe automobila, iznude i organizirani kriminal.

Pozivajući se na svoje policijske izvore, portal "Dnevnog avaza" navodi kako se istražuje mogućnost da je...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 09:38