Novosti Crna kronika

prevrnuo se na krov

Prometna nesreća u Podstrani: vozilo sletjelo s kolnika, vozač poginuo na licu mjesta; Mještanka: Nisam mogla više gledati, strašno je bilo...

prevrnuo se na krov

Vozaču Nissan micre koji je smrtno stradao u prevrtanju vozila na cesti u Podstrani u utorak oko 13,20 sati najvjerojatnije je pozlilo te je izgubio kontrolu nad automobilom.

Prema prvim informacijama, prije par dana pušten je s bolničkog liječenja te se još uvijek oporavljao. Radi se o starijoj muškoj osobi iz Splita koja je vozila iz smjera Omiša.

- Nisam čula udarce nego tek vozilo Hitne pomoći, a kada sam izašla vidjela sam automobil prevrnut na krov i čovjeka kako leži ispod njega. Nisam mogla više gledati, strašno je bilo – kazala nam je mještanka Podstrane kraj čije kuće se dogodila teška prometna nesreća.

Očevid koji će provesti policija utvrdit će sve okolnosti. Neslužbeno saznajemo kako je vozač izgubio kontrolu nad twingom nakon čega je iz svog kolničkog traka iz smjera Omiša prešao u susjedni i otklizao van ceste.

Udario je u komad ograde, zatim u veliki kamen te u kombi koji je bio na privatnom parkiralištu tik uz cestu. Od jačine udaraca micra se prevrnuo na krov te je u naletu pomakao parkirani kombi s mjesta.

Naslovnica Crna kronika