Novosti Crna kronika

tragedija kod primoštena

Strašna prometna nesreća noćas na Jadranskoj magistrali: u automobilu izgorjela 20-godišnja vozačica, druga djevojka zadobila teške ozljede

tragedija kod primoštena

U teškoj prometnoj nesreći koja se u noći subote, 15-ak minuta iza ponoći dogodila na Jadranskoj magistrali, na dionici između Rogoznice iz Primoštena kod Marine Kremik, jedna je osoba smrtno stradala, a druga je zadobila teške tjelesne ozljede.

Kako smo doznali život je izgubila 20-godišnja djevojka Laura Baussh iz mjesta Stupin Čeline u općini Rogoznica.

Teške i po život opasne ozljede zadobila je njezina 26-godišnja prijateljica Ivana iz Dvornice, također mjesta s područja općine Rogoznice. Za njezin život bore se liječnici u Općoj bolnici Šibenik.

Obavljeni očevidom utvrđeni su detalje ove teške prometne nesreće, koja je na stravičan način uzela mladi život.

- Automobil Fiat Punto se kretao iz smjera Rogoznice prema Primoštenu. Zbog neprilagođene brzine, 20-godišnja vozačica je izgubila nadzor nad upravljačem, te je automobil prešao na suprotni kolnički trak i sletio u provaliju.

Automobil se potom zapalio i vozačica je ostala u njemu, a 26-godišnja djevojka koja je sjedila na mjestu suvozačice, prethodno je ispala iz automobila - kazao nam je zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Šibeniku Emilijo Kalabrić, koji je rukovodio očevidom ove prometne tragedije.

Naslovnica Crna kronika