StoryEditorOCM
Crna kronikanepravomoćna presuda

Bivši pripadnik 'Tigrova' osuđen na zatvor zbog pokušaja ubojstva bivše partnerice u Kaštelima: nakon što je 'pukla ljubav', usred noći joj se ušuljao u stan govoreći 'tiho, tiho, nema ti spasa', a onda je uslijedio horor....

28. listopada 2019. - 15:07
dukaric00

Zbog napada na svoju bivšu nevjenčanu partnericu koju je nožem izbo i izrezao nanijevši joj 15 rana, na splitskom Županijskom sudu u ponedjeljak je na četiri i pol godine zatvora nepravomoćno osuđen Petar Dukarić, 48-godišnjak iz Bednje. Također mu je izrečena i mjera obveznog liječenja od alkoholizma.

Bivši pripadnik "Tigrova" dobio je pola godine manje od zakonskog minimuma koji za pokušaj ubojstva, kao i za ubojstvo, iznosi pet godina zatvora.

Sutkinja Ivona Rupić kazala je da je kriv jer je, po optužnici, 25. srpnja 2018. godine u Kaštel Gomilici, oko pet sati ujutro, ušao u iznajmljeni stan u kojem je živjela njegova bivša 56-godišnja partnerica.

Ona je čula buku, probudila se, a onda ju je napao govoreći joj "tiho, tiho...nema ti spasa". Nožem čija je oštrica du...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 20:38