StoryEditorOCM
RegionalNAPUSTILA HRVATSKU

Računalni stručnjak pronašao mladu majku koja je nestala bez traga i ostavila svoju petogodišnju kćer: očajni suprug moli da barem javi da je živa i zdrava

Piše JL
26. srpnja 2017. - 15:52
nestala

Danijela Janković Hrnčić, 23-godišnjakinja koja je prošli petak ujutro otišla s adrese u Donjem Stupniku gdje je živjela sa suprugom Husom, petogodišnjom kćeri i roditeljima, najvjerojatnije je u Njemačkoj.

Iako je njezinu suprugu policija u ponedjeljak rekla kako nije zabilježeno da je napustila Hrvatsku, specijalist računalnih mreža kojemu se obratio njezin suprug i dao mu podatke o njezinu mobilnom telefonu Samsung (IMEI broj uređaja, broj koji je koristila), kao i podatke o mail adresama i Facebook profilu, ustanovio je da je njezin uređaj spajan na mobilne mreže na području Austrije i Njemačke.

Suprug nestale Danijela Janković Hrnčić rekao nam je da je njegova supruga znala govoriti kako bi bilo najbolje da se njih troje odsele u Njemačku, da oni nađu posao. Je li odlučila napustiti njega, petogodišnju kćer i roditelje muči i njega te je moli da se, ako pročita ili vidi da je traže obitelj i policija, barem javi da je živa i zdrava.

Zasad o nestaloj Danijeli Janković Hrnčić nema nikakvog traga, niti se u međuvremenu javila suprugu, roditeljima ili bilo kome od prijatelja, ali najvjerojatnije razlog njezina nestanka i odlaska od kuće leži unutar "četiri zida".

25. travanj 2024 01:49