Novosti Hrvatska

Što se sutra događa u Splitu?

Ministar Krstičević susret će se s filipinskim kolegom, američki veleposlanik posjetit će HRM, a u Spaladium areni raspravljat će se o hrvatskoj obrambenoj industriji

Što se sutra događa u Splitu?

U sklopu posjeta izaslanstva Republike Filipini Jadranskoj vojnoj i zrakoplovnoj izložbi i konferenciji (Adriatic Sea Defense & Aerospace Exhibition and Conference – ASDA 19), potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević susrest će se u četvrtak, 11. travnja s ministrom obrane Republike Filipini Delfinom Lorenzanom u vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba" u Splitu, priopćio je MORH.

Velika fotogalerija: uz jake mjere osiguranja i nikada veći broj sudionika u Splitu otvorena izložba oružja i vojne opreme

Svečani doček filipinskog ministra Lorenzane u vojarni u Splitu predviđen je u 9.00 sati.

Također, zapovjednik Hrvatske ratne mornarice, komodor Ivo Raffanelli sa suradnicima primit će u četvrtak, veleposlanika Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj, Roberta Kohorsta s izaslanstvom u vojarni "Admiral flote Sveto Letica-Barba" u Splitu.

Nakon događaja u vojarni, u maloj dvorani arene Spaladium u Splitu održat će se Međunarodna panel rasprava predvodnika obrambene industrije pod nazivom "Hrvatska obrambena industrija i nove tehnologije", s početkom u 11.00 sati.

Naslovnica Hrvatska