StoryEditorOCM
Promo arhivLUX-FACTOR NUDI RJEŠENJE

OTKRIVAMO: Kako obnoviti tanke obrve i slabe trepavice?

Piše PROMO
20. siječnja 2018. - 08:00

Mnoge žene iz različitih razloga imaju slabe, rijetke i kratke trepavice, bez volumena. Čak i kad nanesu maskaru, nisu zadovoljne njihovim izgledom, dužinom i gustoćom. Trepavice se prorjeđuju iz niza individualnih razloga, ali je ovom problemu jako lako doskočiti – rješenje je univerzalno za sve. Svojim ćete trepavicama dati nevjerojatan volumen, gustoću i dužinu uz pomoć jednog od najpoznatijih seruma za rast trepavica na našem tržištu – Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica.
 
Kao što vraća raskoš trepavicama, ovaj serum spašava i sve vas koji imate tanke, slabe i rijetke obrve. Možda ste tijekom mladih dana pretjerano čupali obrve pa je njihov luk izgubio svoj oblik, jasnoću i punoću. Možda imate "rupice" na obrvama i rastu vam neravnomjerno... Koji god problem da imate s obrvama, Lux-Factor Eyelash serum pomaže i u tom slučaju. On vraća obrvama gustoću, ujednačenost i daje luku obrva precizniji oblik. Kako učinkovito djeluje na trepavice, tako djeluje i na obrve – zahvaljujući Lux-Factor Eyelash serumu, vaše će trepavice i obrve dobiti na punoći pa ćete na taj način lakše kreirati svoj make-up look. 

Nakon korištenja ovog seruma neke žene su toliko zadovoljne izgledom svojih trepavica i obrva, da im make-up za te dijelove lica zapravo više uopće ne treba – zaboravljaju na olovku za obrve i maskaru. 
 

 

 


Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica nanosi se u maloj količini uz korijen trepavica ili preko obrva. Prije apliciranja seruma, lice i oči moraju biti čisti, sva šminka skinuta, a kontaktne leće (ako ih nosite) – izvađene.

 

 

 

 

 


Rezultate na svojim trepavicama i obrvama vidjet ćete već za 2-4 tjedna. Vaše će trepavice i obrve biti punije, gušće, tamnije i jače. On također potiče rast novih i dužih trepavica, sprječava lomljenje i ispadanje te sprječava otpadanje obrva i stvaranje praznina među obrvama.

 

 

 

 

 

 


Želite li serum isprobati i vi? Sada imate pravu priliku za to!
Upravo sada možete naručiti Lux-Factor serum za rast trepavica po promotivnoj cijeni s više od 30 posto popusta, samo na: http://lux-factor.com/hr/serum-za-rast-trepavica

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:37