StoryEditorOCM
Promo arhivWWW.EUROHERC.HR

DOMOS Rent za vašu uspješnu turističku sezonu

Piše PROMO
22. svibnja 2018. - 11:00

Prema istraživanju koje je nedavno objavio portal European Business, Hrvatska se našla na trećem mjestu u Europi kao najpoželjnija destinacija za putovanje ovoga ljeta. Turisti iz cijeloga svijeta očarani su našom obalom, prirodnim ljepotama, hranom i kulturnim znamenitostima, a privlače ih i ljetni koncerti i festivali na otvorenom. Turistički boom otvara puno prostora za zaradu privatnim iznajmljivačima, koji svoje kapacitete iz godine u godinu povećavaju. Ulažu znatna financijska sredstva, ali i trud i vrijeme kako bi svojim gostima pružili što privlačniji smještaj i bolju uslugu te ojačali svoju poziciju i konkurentnost. Ono što im je zajedničko jest želja da se gost osjeća ugodno, o tome pozitivno priča po povratku doma i, naravno, vrati se i sljedeće godine. I tako iz sezone u sezonu.

No, svako poslovanje nosi sa sobom i svojevrsni rizik. Što ako se dogode neplanirane situacije, elementarne nepogode, izljev vode, provalna krađa u apartmanu, požar zbog nepažnje tijekom roštiljanja? Novinski naslovi svakodnevno nas podsjećaju na niz neugodnih situacija s kojima se iznajmljivači susreću.

„Provalili u apartman i ukrali tehniku koju nismo još ni otplatili, a moramo nadoknaditi i stvari koje su ukradene gostima“, „Gosti uništili namještaj u apartmanu, šteta se mjeri u  tisućama kuna“,  „Vatra sa roštilja zapalila sjenicu u dvorištu obiteljske kuće“, „Vjetar srušio stablo na terasu apartmana“…

Sanacija i renoviranje apartmana i soba koje trenutno nisu pogodne za iznajmljivanje, kao i naknade šteta, iziskuju znatne financijske izdatke, uz stres i izgubljenu zaradu iznajmljivača. Da ne zaboravimo, na to se vezuje prekinut godišnji odmor i neugodno iskustvo gostiju.
Izbjegnite takve i slične neželjene posljedice, investirajte u kvalitetnu sigurnost i na vrijeme se pobrinite za zaštitu i sigurnost gostiju, vašeg ulaganja i poslovanja. Euroherc osiguranje, prepoznatljiv i renomiran osigurateljni brand, inovativnim promišljanjem i praćenjem tržišta te potreba klijenata, nedavno je na tržište plasirao paket osiguranja za iznajmljivače u turizmu. DOMOS Rent, jedinstven paket osiguranja imovine u potpunosti štiti iznajmljivače te ublažava nepotrebne izdatke, gubitke i stresove.

DOMOS Rent nudi pokrića za građevinske objekte i stvari u njima od deset najčešćih rizika kojima su izloženi iznajmljivači, poput požara, eksplozije, potresa, poplave, izljeva vode i dugih tekućina, provalne krađe i razbojstva, oluje, tuče, udara munje, te loma staklenih, keramičkih i kamenih površina. U slučaju da tijekom sanacije i renoviranja zbog oštećenja smještajnih kapaciteta iznajmljivač nije u mogućnosti primati goste, uz DOMOS Rent dobiva odštetu za izgubljenu zaradu koju nije ostvario u razdoblju tijekom kojeg smještajni objekt nije bio pogodan za iznajmljivanje.
Iako privatni iznajmljivači nisu dužni osigurati svoje goste od nezgode, mnogima je to itekako bitno. Paket DOMOS Rent stoga sadrži i osiguranje odgovornosti iznajmljivača za imovinu i ozljede gostiju, ali i pokriće za  štetu koju gost počini na imovini iznajmljivača.

Iznajmljivači - ne dopustite da gosti odmor kod vas pamte po neugodnim situacijama, a vi po izgubljenoj zaradi. Ugovorite na vrijeme DOMOS Rent u Eurohercu i pridružite se velikoj obitelji zadovoljnih, sigurnih i bezbrižnih iznajmljivača.  Zatražite svoju ponudu na www.euroherc.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:20