StoryEditorOCM
Promo arhivSUSRET UPRAVITELJA NEKRETNINAMA

Grad Hvar će krajem travnja ugostiti dva velika događaja

Piše PROMO
16. travnja 2019. - 10:00

Pod pokroviteljstvom gradonačelnika g. Rikarda Novaka Grad Hvar je domaćin 12. Koordinacije grado/načelnika i velikog godišnjeg Savjetovanja upravitelja nekretninama

12. Koordinacija grado/načelnika, skup koji već tradicionalno okuplja čelnike jedinica lokalne samouprave kako bi razmijenili mišljenja o najvažnijim temama s kojima se susreću u svakodnevnom radu, održat će se u srijedu 24. travnja 2019. u Hotelu Amfora Hvar.

Svoje su gostovanje na ovoj Koordinaciji potvrdili cijenjeni stručnjaci iz AZOP-a, agencije CTA komunikacije, te stručni konzultanti iz LIBUSOFT CICOM-a i UDRUGE GRADOVA.

Organizatori, tvrtka LIBUSOFT CICOM i UDRUGA GRADOVA, pripremili su bogat program i zanimljiva predavanja. Bit će to još jedna izvrsna prilika za razmjenu iskustava u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka. Za najavljene teme u ovom trenutku vlada veliko zanimanje. Komunalna naknada i naplata prihoda pitanja su koja za JLS uvijek znače nove izazove. Upravo zato ovo su dvije udarne teme, a bit će riječi i o primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka u jedinicama lokalne (područne) samouprave, izvršenju proračuna za 2018, obvezi koju donosi Zakon o eRačunu, kao i jedna posebno zanimljiva tema - Dvije godine do lokalnih izbora – kako pripremiti kampanju?

Drugi veliki skup je Savjetovanje upravitelja nekretninama koji će u organizaciji UDRUGE UPRAVITELJ, uz mnoštvo zanimljivih i raznolikih sadržaja, trajati čak tri dana, od 24. do 27. travnja, također u Hotelu Amfora.

Skup se održava pod pokroviteljstvom i uz sudjelovanje Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Grada Hvara, HGK i Agencije za zaštitu osobnih podataka. Organizatori su Udruga Upravitelj, turistička agencija Mediaturist te domaćin skupa, splitska upraviteljska tvrtka STANO-UPRAVA. 

Savjetovanje upravitelja nekretninama najznačajniji je godišnji susret koji okuplja upravitelje iz cijele Hrvatske pa i regije. Ove godine pridružit će se gosti iz Srbije i Slovenije. U središtu zanimanja Savjetovanja su najaktualnije teme iz upraviteljske prakse. Biti će riječi o inicijativi za ugradnju dizala, korištenju sredstava iz EU fondova, zaštiti osobnih podataka, prinudnoj upravi, naplati pričuve, očekivanom Zakonu o upravljanju i održavanju zgrada, dimovodnim sustavima, pravilnicima, pravnim dilemama, komunikaciji, informatizaciji i raznim drugim.

Očito, sezona na Hvaru već počinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 10:18