StoryEditorOCM
Promo arhivTOMMY ZNA ŠTO VOLIŠ

Nova komunikacijska platforma

Piše Promo
18. travnja 2019. - 16:15

Tvrtka Tommy ovog je tjedna pokrenula novu komunikacijsku platformu koju je osmislila agencija Bruketa&Žinić&Grey u suradnji s tvrtkom Valicon koja je vodila strateški dio projekta a sve uz superviziju Tommy tima odgovornog za provedbu nove komunikacijske platforme prema cjelokupnoj javnosti.

Prva stvar koju će Tommyjevi kupci uočiti u novoj platformi jest novi slogan pa tako umjesto dosadašnjeg Tommy, to mi treba, slogan sada glasi Tommy zna što voliš.

Nova je platforma vođena idejom da Tommy nije samo trgovina u koju kupci dolaze po namirnice, već je mjesto susreta poznatih, prijateljskih lica, željnih pomoći. Oglasi zato komuniciraju emotivnu stranu namirnica.

Tako poma nije samo poma, nego je i bakina šalša; jabuka nije samo jabuka nego je i bakin kolač, a ni kruh nije samo kruh nego je i sendvič za balun. Korištenjem dijalekta, kampanja priča poznatim, domaćim jezikom, što dodatno pridonosi prisnosti.

Glavnu ulogu u televizijskome oglasu igra poznata Splićanka, glumica Marina Fernandez, koja utjelovljuje lik Kate, personifikacije Tommyja. Ova brižna i topla Dalmatinka postaje službeni glas i lik Tommyja u svim oglasima u kojima je Tommy trgovina gdje je namirnica uvijek nešto više od same namirnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:55