StoryEditorOCM
Promo arhivKORISNI SAVJETI VLASNICIMA APARTMANA

Uz pomoć NAMJEŠTAJA MIMA do originalnog apartmana!

Piše PROMO
29. travnja 2019. - 12:32

Neposredno prije početka turističke sezone, iznajmljivači su u zadnjim pripremama prostora za iznajmljivanje.

Pri opremanju objekta za iznajmljivanje, bitno je držati se pravila praktičnosti, funkcionalnosti i udobnosti. Namještaj Mima nudi bogati apartmanski asortiman kojim je moguće postići ta pravila. Nerijetko se radi o uređenju malog prostora iz kojeg se želi izvući najviše. Kako bismo vam malo olakšali, u nastavku donosimo par savjeta iz Mime!

Kuhinja

Male blok kuhinje odličan su izbor za apartmanske prostore. Gosti većinom jedu vani, te im je dovoljna mala blok kuhinja koja će odlično poslužiti. Birajte jednostavan namještaj, svijetlih tonova i jednostavnih linija. K tome više ako se radi o malim prostorima. Izbjegavajte masivne elemente namještaja i jake boje kojima ćete samo „ugušiti“ prostor. 

Mini blok kuhinja u bijeloj boji uklopit će se i u najmanji apartman.

Dodatni ležaj

U smislu što boljeg iskorištavanja malog prostora, veliki broj iznajmljivača odabire više-funkcionalan namještaj; kreveti sa spremnikom, sofe koje se rasklapaju u ležaj ili fotelja na razvlačenje isplativa su investicija. Time ćete riješiti nerijetke upite o dodatnom ležaju.

Krevet i posteljina su jako bitni!

Ono na čemu nije dobro štedjeti u opremanju apartmana je krevet. Investicija u dobar i kvalitetan krevet i madrac rezultirat će zadovoljnim (i naspavanim!) gostima. A takvi će gosti vjerojatno ostaviti i bolju recenziju! Dva praktična apartmanska kreveta možete spojiti i dobiti dupli krevet i po potrebi odvojiti na dva zasebna. Praktično, zar ne?

Još jedna stvar koja je potrošna u apartmanima, i ujedno vrlo bitna, jesu madraci i posteljina. Mima je posebno poznata po svojoj bogatoj ponudi madraca za opremanje apartmana (kao npr. Turist i Atlas koji su trenutni hitovi u prodaji).

Nemojte zaboraviti na terasu!

Ako smještajni objekt ima i vanjski prostor, to je dodatna prednost i mogućnost za stvaranje još jedne oaze opuštanja. Balkon ne mora nužno biti prostran za uživanje na njemu – dobro isplaniranim rasporedom manjih komada namještaja upotpunjenih lijepim detaljima – možete puno dobiti.

Ako nemate dovoljno mjesta, i jedna ovakva ljuljačka će dati šarm vašem balkonu!

Sitnice od velike važnosti

Krupan namještaj minimalistički i što jednostavniji, ali zato upotpunjen sitnicama koje će prostoru „dati dušu“. U moru apartmana pokušajte stvoriti unikatan, originalan prostor kojeg će gosti zavoljeti. Uz malo ukusa, nekoliko dobrih komada namještaja i odgovarajućih detalja, istaknite svoj apartman i ponudite gostu više.

Posjetite najbližu poslovnicu Mime i pogledajte svu ponudu, ljubazno osoblje vas čeka.

Šibenik- prizemlje TC Dalmare / Zadar - Jadranska cesta 78 / Split – Kaštel Štafilić - Ivana Pavla II 349, Kaštel Štafilić  www.namjestaj-mima.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:29