StoryEditorOCM
Promo arhivKUPONI U STILU

Mall of Split poziva sve na veliku feštu o' šopinga

3. svibnja 2019. - 11:02

Ovoga vikenda, 4. i 5. svibnja, u najvećem šoping-centru u regiji - Mall of Split, bit će prava fešta o' kupovine uz kupone.
Većina trgovina snizit će tom prilikom svoje cijene od 10 do čak 70%, ali ni tu priči nije kraj. U nedjelju, 5. svibnja je i American Happy Day, što bi značilo da ćete u mnogim trgovinama "ušparati" i dodatnih 10% ako "ispeglate" svoj "American".
Svakako u subotu, 4. svibnja kupite svoj primjerak Slobodne Dalmacije, gdje vas čeka modni magazin "Stil", a u njemu kuponi koji se ne propuštaju.
Zagolicalo vas je, priznajte... A zagolicat će vas još i više kada čujete kakvi vas sve popusti očekuju.
Dakle, ako ste se odlučili počastiti novim parom obuće, onda svakako dođite, jer vas u Timberlandu, zatim trgovinama Ecco, Shooster, Converse, Nike, Intersport... očekuju popusti od 20%. Ne zaboravite, u nedjelju će u većini tih trgovina to značiti 30%...
Ako se odlučite svratiti u Sport Vision, dočekat će vas popust od 30%, Pepe Jeansu 20%, baš kao i u Endi centru. Kako je sezona krizmi, pričesti i vjenčanja u punom jeku, svakako predlažemo da svratite u Zaks, gdje možete kupiti odličan poklon i pritom uštedjeti koju kunu. Tamo za vas spremaju popuste od 30%, ili ćete možda navratiti u Pandoru, u kojoj će sniziti svoj asortiman za 10%. Ako želite svoje najmlađe obnoviti za novu proljetno-ljetnu sezonu, niz trgovina oglasio je sniženja, a mi izdvajamo Blukids u kojem se ono penje do 30%. Trgovina Come svojim kupcima nudi popust od izdašnih 70%, a tu je i široj publici dragi Mass, gdje će se trgovati i do 40% umanjenim cijenama... Zato svakako dođite, jer ćete 100% biti na dobitku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:01