StoryEditorOCM
Promo arhivIZBJEGNITE GUŽVE NA CESTI

Brodom od Zračne luke do centra Splita za samo 20 minuta!

Piše PROMO
23. svibnja 2019. - 11:33

Od sredine svibnja Catamaran Line uveo je brzobrodsku liniju Zračna luka Resnik - Split s kojom avio putnici mogu u samo 20 minuta stići do splitske Gradske luke,  te time izbjeći cestovne gužve na putu prema centru grada.

Zašto putovati s brzobrodskom linijom Split – Zračna luka?

Najbrži i najudobniji prijevoz, nema čekanja i prometnih gužvi na cestama, udobno i povoljno putovanje u klimatiziranom katamaranu, ukrcaj u centru grada, na splitskoj Rivi, besplatan transfer prtljage, transfer od pristaništa do Zračne luke u komfornim kombi vozilima…

Plovidbeni red

Katamaran For od 20. svibnja do kraja listopada plovi svaki dan na relaciji Split - Zračna luka Resnik. Tijekom svibnja i listopada brod će iz Splita isplovljavati čak 8 puta za Zračnu luku, dok će u sezoni ploviti čak 10 puta dnevno. Provjerite Plovibeni red Split- Zračna luka - Split.  

Karta 99 kuna, djeca GRATIS!

Na brzobrodskoj liniji između Splita i Zračne luke plovit će katamaran For koji može prevesti 145 osoba, a cijena za odrasle u jednom smjeru je 99 kuna, dok će djeca do 7 godina putovati BESPLATNO.

Kako doći od pristaništa katmarana do Zračne luke Resnik?

Udaljenost od pristaništa katamarana do Zračne luke je samo 600-tinjak metara, a putnicima je na raspolaganju besplatan shuttle (kombi vozilo) za transfer putnika i prtljage.

Gdje je ukrcaj i iskrcaj putnika?

Ukrcaj putnika u Splitu je na Gatu sv. Nikole,  kraj Lučke kapetanije, a u Zračnoj luci Resnik na pristaništu Resnik.

Kako i gdje kupiti kartu?

Putne karte moguće je kupiti na brodu prije polaska, online na www.croatia-tickets.com te na www.catamaran-line.hr i u agencijamau Splitu:

  • Riva Travel, Obala Lazareta 3, Turistička palača na Rivi; tel. 091 3352 550 ili info@rivatravel.hr
  • Go Adventure; Krešimirova 5 (kraj Peristila); 091 4500 400 ili info@goadventure.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 08:00