StoryEditorOCM
Promo arhivPAMETNE KLIME

Dosta vam je pasjih vrućina? Nazovite RWE na 0800 8777 i povoljno nabavite klimu!

Piše Promo
22. lipnja 2019. - 09:00

Nakon neočekivano hladnog svibnja, Hrvatsku je zahvatio toplinski val. Nabavka klima uređaja, još k tome pametnoga - kojime upravljate putem aplikacije na mobilnom telefonu, pravi je spas od pasjih vrućina.

Kako odabrati idealni klima uređaj za potrebe svoga kućanstva?

Prijenosni klima uređaji znaju biti praktični zbog činjenice da ne zahtijevaju montažu, a moguće ih je i premještati iz prostorije u prostoriju. No, u pravilu su osjetno bučniji, manje učinkoviti te dugoročno skuplji od klasičnih uređaja. Osim vrste, učinkovitost klima uređaja ovisi i o njenoj snazi te veličini prostorije. Kako bi vam odabir bio što lakši, RWE je svima osigurao besplatnu uslugu Energetskog savjetnika - stručnjaka koji će vam na temelju izračuna preporučiti optimalni klima uređaj za vaše kućanstvo.

Uz novi klima uređaj, RWE nudi i kompletnu uslugu ugradnje u roku od 20 dana, kao i testiranje te upoznavanje korisnika sa svim mogućnostima i uputama za rukovanje. Isto tako, ako je potrebno, ovlašteni djelatnici demontirat će vaš postojeći klima uređaj kako bi se mogao ugraditi novi.

Tvrtka RWE nudi i produljeno jamstvo na klima uređaje u trajanju od tri ili pet godina, s uključena dva godišnja servisa svake godine. Usluge produljenog jamstva i uklanjanja postojećeg klima uređaja, kao i novi uređaj, svi korisnici mogu otplatiti kroz 36 mjesečnih rata, na računu za električnu energiju ili na zasebnom računu. RWE svojim kupcima nudi samo iznimno kvalitetne klime renomiranih svjetskih proizvođača:

  • Klima uređaje Mitsubishi, poznate u cijelom svijetu kao uređaje vrhunskih karakteristika, dizajna i funkcionalnosti, koji sa svojim naprednim tehnologijama i brigom za okoliš spadaju među najštedljivije na tržištu.
  • Klima uređaje GREE, koje koristi 300 milijuna korisnika u više od 200 zemalja svijeta. Posebnu pažnju GREE posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima, potrošnji električne energije, razini buke te ugrađenim materijalima, što ih izdvaja od uređaja ostalih proizvođača.

RWE je jedan od vodećih opskrbljivača električnom energijom i plinom u Hrvatskoj. Uz opskrbni dio poslovanja, RWE nudi široku lepezu proizvoda i usluga po mjeri svojih kupaca, kako bi korisnicima omogućili smanjenje računa do 50%, uštedu energenata te pozitivan utjecaj na okoliš.

Za sve informacije o ponudi klima uređaja te ostalim pogodnostima dovoljan je jedan poziv ili jedan klik mišem. Ostavite nam vaše kontakt podatke prijavom na našoj internetskoj stranici www.rwe.hr ili nazovite naš besplatni broj 0800 8777 te dogovorite besplatan posjet našeg Energetskog savjetnika vašem kućanstvu!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:42