StoryEditorOCM
Promo arhivISPRATI LJETO UZ CINELADY VEČER

Film 'Prevarantice s Wall streeta' u Cinestar kinima 12.9.<br />  

Piše Promo
28. kolovoza 2019. - 13:00

Započnite novu CineLady sezonu uz Jennifer Lopez i Cardi B

Ljeto je na izmaku, život nakon godišnjih odmora i ljetovanja polako se vraća u svima nam poznatu kolotečinu, a to znači da počinje nova CineLady sezona u kinima s pet zvjezdica, na radost brojnih pripadnica nježnijeg spola i ljubiteljica ovog popularnog CineStarovog formata.

Ne postoji bolja glumačka postava od glazbenih zvijezda Jennifer Lopez i Cardi B za savršeni ispraćaj ljeta i početak nove CineLady sezone. Film  'Prevarantice s Wall streeta' prati priču o osveti striptizeta klijetima na Wall Streetu. Prije nego što je Cardi B postala megapopularna kao rep zvijezda, radila je upravo kao striptizeta u New Yorku. Uz Jennifer Lopez i Cardi B, u filmu gledamo i Constance Wu, Lili Reinhart (iz Riverdalea), Keke Palmer (iz Scream Queens), Juliju Stiles (Silver Linings Playbook) i dobitnicu Oscara Mercedes Ruehl. Radnja filma je inspirirana člankom iz New York Magazina koji je izašao 2016. godine i koji je u kratkom vremenu postao viralan.

Specijalna CineLady projekcija održat će se u četvrtak 12. rujna u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall). Posjetiteljice u svim kinima očekuje dobra zabava, piće dobrodošlice i pokloni sponzora – Nivea, Mentos, Nescafe, Miss 7. CineLady večer se paralelno održava i u CineStar 4DX Mall of Split, gdje će se za slatke zalogaje pobrinuti partner Mrvu slađe, te u CineStar kinima u Rijeci i Osijeku.

Rezerviraj 12. rujna za ženski izlazak te se uputite u najbliže CineStar kino. Za CineLady projekcije, uvijek se traži ulaznica više, a samim time i posjećenost iste raste i upravo zato je važno svoje kinoulaznice nabaviti na vrijeme.

Svoju CineLady ulaznicu za film 'Prevarantice s Wall streeta' u distribuciji Blitza od danas možete kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na: https://www.blitz-cinestar.hr/cinelady-u-cinestaru  i dopustite da vas kina s pet zvjezdica razmaze.

Trailer filma: https://youtu.be/2RvrYN5mYcI

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:29