StoryEditorOCM
Promo arhivSilva Lučić iznajmljuje u Dubrovniku

Iskusni iznajmljivači znaju kako se nositi s iznenađenjima u poslu<br />  

Piše PROMO
2. rujna 2019. - 11:17
shutterstock_275046821__1_
Silva Lučić iz Dubrovnika iznajmljivanjem apartmana bavi se posljednjih 15 godina. “Ovim se poslom vrijedi baviti ako to volite. Iznenađenja uvijek ima, a bolje je da ih je što manje. Ako se niste spremni nositi s time, nemojte se baviti turizmom”, kaže gospođa Silva. Otkriva da goste osvaja apartmanima koji su drugačiji od ostalih na tržištu. 

“Vole nas jer su nam parketi ljubičasti, a grede išarane. Sve je drugačije. Ne radi se tu o velikoj investiciji, nego o osobnosti i o trudu”, kaže. 

Možda baš zato što je u svoje apartmane ugradila puno osobnog truda, važno joj je da je sve osigurano. “Osigurala sam svoje apartmane jer sam čula iskustva ostalih iznajmljivača koji su se osigurali i zbog toga im je puno lakše. Ne moraju zdvajati hoće li im se dogoditi neka neplanirana šteta. S osiguranjem ste mirni i o tome ne morate razmišljati”, govori Silva.

Polica Turist plus Croatia osiguranja osigurava stvari vlasnika apartmana, poput namještaja, kućanskih aparata, ukrasnih predmeta i druge opreme, stvari gostiju koje služe za osobnu potrebu i potrošnju, dokumente i predmete posebne vrijednosti poput novca i nakita te najmodavca od odgovornosti prema trećim osobama.

Više informacija saznajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:21